Bedrijfsuitje

Mens Special: Quad rijden en offroad rijden!

4,0
4,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend0%
Heel goed100%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Men’s Special

Snelheid, adrenaline, actie, avontuur en plezier. Je komt samen met je vrienden drie uiterst mannelijke activiteiten doen. Flink Offroad rijden door de modder, Quad rijden op een ruig parcours en tot slot een heftige driftsessie! Ook zin in deze onvergetelijke mannendag?

Een uiterst stoer bedrijfsuitje voor mannen! Neem plaats op de mannelijke voertuigen en laat de adrenaline stijgen. Jullie gaan quad- en offroad rijden met een hoge snelheid en veel actie, avontuur en plezier.

Vrijgezellellenfeest mannen

Kom samen met je vrienden twee extreem mannelijk activiteit proberen. Je gaat namelijk quad rijden en offroad rijden. Snelheid, adrenaline, actie, avontuur en plezier zijn de kernwoorden tijdens de mens special.

Na een korte introductie en uitleg van het dagprogramma ga je richting de speciale parcours om quad te rijden. Eerst een korte uitleg over de quad en daarna is het tijd om te rijden en je vrienden te laten zien wie de beste is!

Na het quad rijden is het tijd voor de 4×4 wagens. Met deze terreinwagens ga je offroad rijden. Bedwing alle steile hellingen en diepe kuilen.

Aan het einde van de dag is er voldoende tijd om even tot rust te komen en een drankje te doen of een hapje te eten in onze bar/restaurant.

Mens special is inclusief:

1 uur quad rijden

1 uur offroad rijden

Professionele begeleiding

De mens special is mogelijk op de volgende locaties:

 • Eindhoven
 • Gouda

Men’s Special € 74,95 per persoon

Mens Special XL

Snelheid, adrenaline, actie, avontuur en plezier. Je komt samen met je vrienden drie uiterst mannelijke activiteiten doen. Flink Offroad rijden door de modder, Quad rijden op een ruig parcours en tot slot een heftige driftsessie! Ook zin in deze onvergetelijke vrijgezellen dag?

Een compleet mannenuitje!

Mens Special XL

Je komt samen met je vrienden drie uiterst stoere activiteiten doen, namelijk quad rijden, offroad rijden en driften. Snelheid, adrenaline, actie, avontuur en plezier. Dit zijn de kernwoorden van de Mens special XL. Met minimaal 4 deelnemers kunnen zowel kleine- als grote groepen langskomen. Ook is het ideaal als bedrijfsuitje, bedrijfsuitje of familiedag. Ook zin in een speciale mannendag, boek dan nu de Mens special XL!

Programma

Na aankomst op onze locatie wordt je ontvangen door een instructeur die je in het kort verteld wat er die dag gedaan zal worden. Je begint bij ons speciale parcours om quad te rijden. Na een korte instructie is het tijd om op de stoere quads te berijden en je vrienden te snel af te zijn! Vervolgens een grotere en ruigere auto om in te stappen, namelijk een 4×4 terreinwagen. In tegenstelling tot het quad rijden is nu de uitdaging om met de auto zo beheerst en effectief mogelijk over het parcours te rijden.

Na veel actie is het tijd om het adrenaline niveau tot de max te brengen met driften! Stap de auto in en ga driften op onze speciale baan. Na zo’n dag vol actie en adrenaline is het natuurlijk tijd om even bij te komen aan onze bar. Hier heb je de mogelijkheid om na te borrelen aan en verhalen uit te wisselen over de leuke ervaringen.

Voorbeeldprogramma

14:00 – Ontvangst op onze locatie

14:15 – Offroad rijden

15:15 – Pauze

15:30 – Quad rijden

16:30 – Driften

17:30 – Afsluiting aan de bar

Locatie mogelijkheden

 • Eindhoven
 • Gouda

Men’s Special XL € 99,95 per persoon

Horeca bij jouw uitje

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op middels onderstaande informatie formulier, om deze mogelijkheden te bespreken per locatie

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellendag.be werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellendag.be is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Mens special is inclusief:

1 uur quad rijden

1 uur offroad rijden

Professionele begeleiding

De mens special is mogelijk op de volgende locaties:

 • Eindhoven
 • Gouda

Men’s Special € 74,95 per persoon

Het personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk

maart 26, 2021

We hadden vooraf onze twijfels, maar uiteindelijk veel plezier gehad . Het personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk

Muhammet Ulusan

Schrijf een review