Bedrijfsuitje

Outdoor Lasergame

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Ervaar nu de meest realistische lasergame ervaring van Nederland! Lasergamen bij Lasergame outdoor staat garant voor een ‘real life gaming experience’ die je niet snel zult vergeten!

Lasergamen is al jaren lang een zeer bekend fenomeen in Nederland. Met een futuristische uitrusting kunt u de strijd aangaan in catacombes van diverse indoor lasergame faciliteiten. Lasergamen bij Lasergame outdoor staat garant voor een ‘real life gaming experience’. U speelt op locaties die in het echte leven bestaan zoals de duinen, een bunkerlinie, het bos, leegstaande panden of bij u op locatie. Daarnaast heeft u volledige bewegingsvrijheid. U krijgt namelijk alleen een lasergun en een hoofdband die draadloos met elkaar communiceren. Geen moeilijk passende primitieve harnassen meer die tijdens het spel in de weg zitten. Wacht niet langer en vraag naar de mogelijkheden of reserveer het lasergame in combinatie met spectaculaire activiteiten als blokarten, powerkiten, ribvaren of een schietworkshop tot een compleet dagvullend programma.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review