Bedrijfsuitje
Geploeter op de roze Scooter

Geploeter op de scooter bedrijfsuitje

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Geploeter op een roze scooter omgeving Geertruidenberg

Wat ga je doen

Bij dit bedrijfsuitje is succes 100% gegarandeerd. Wij hebben voor de hele groep rode, elektrische scooters maar speciaal voor de vrijgezel zal er een knalroze scooter staan te blinken. Na duidelijke instructies is het tijd om de scooter wat beter te leren kennen en maken we een mooie tocht door de omgeving.

Na wat sightseeing maken we een pitstop op een zonnig terras en daarna gaan jullie het opnemen tegen de andere coureurs voor een heuse GPS speurtocht per scooter door Vestingstad Geertruidenberg en omstreken. Tijdens de speurtocht zitten jullie op de scooter en gaan jullie speuren per GPS. Soms even stilstaan om de route te bepalen want haastige spoed is zelden goed. Eenmaal het GPS punt gevonden dan moeten jullie een opdracht uitvoeren. Deze opdrachten zijn simpel en ludiek, en de lachspieren zullen zeker een work-out krijgen. Indien gewenst kunnen wij zelfs de opdrachten personaliseren zodat de vrijgezel absoluut in het middelpunt staat.

Het arrangement ‘Geploeter op een roze scooter’ is te boeken vanaf 8 personen. Na dit spectaculaire arrangement zullen jullie ongetwijfeld dorst en honger hebben, dus gezellig borrelen en daarna lekker genieten van een barbecue, dat regelen wij graag!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Bedrijfsuitje.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Bedrijfsfeestje.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review