Bedrijfsuitje

Big Limo Limousines!

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Geniet van een onvergetelijk bedrijfsuitje met Big Limo Limounises. Ga feesten in een toffe Hummer, een stijlvolle Chrysler of een klassieke Lincoln. De champagne staat koud in de rijkgevulde bar, de speakers knallen muziek en aan aandacht zal het jullie niet ontbreken. Laat de aanstaande bruid of bruidegom alvast wennen om even in de schijnwerpers te staan.

Een vrijgezellenparty begint bij Big Limo Limousines!

Feesten in een stoere Hummer, een stijlvolle Chrysler 300c, een klassieke Lincoln? Niemand doet het beter!!

Big Limo Limousines maakt er een onvergetelijke dag van !  En aan aandacht zal het jullie niet ontbreken.

Stap als een echte VIP in de limousine over de rode loper, de champagne of Fresita staat koud in de rijkgevulde bar, de feestverlichting staat aan, de LCD-TVscreens  en speakers spelen elk gewenste DVD af  (óók de eigen DVD’s kunnen mee!), 100% privacy door de geblindeerde ruiten en het feest kan beginnen.

Wat hadden jullie in gedachten?

  • De vrijgezel verrassen met een rondrit (overdag of ’s nachts?)
  • Vervoer naar een restaurant?
  • Cruisen van club naar club?
  • Eigen ideetjes voor deze dag?
  • Een combinatie van dit alles?

Je kunt het zo gek niet bedenken of Big Limo Limousines regelt het! Vul het info-formulier in of bezoek de website (tarieven staan er duidelijk op) en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Er staat een professioneel getrainde chauffeur gedurende de hele tour voor u klaar, die ervoor zal zorgen dat het jullie aan niets zal ontbreken.
Big Limo Limousines heeft vestigingen in Alkmaar, Lelystad, Delft en Groningen en rijdt uitsluitend met de laatste modellen limousines waar max. 8 pers. in plaats kunnen nemen. Big Limo Limousines is de expert in vervoer tijden vrijgezellenfeestenkinderuitjes of bedrijfsfeestjes!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellendag.be werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellendag.be is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review