Bedrijfsuitje

Mountainbike Clinics

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 2 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Mountainbiken leren tijdens een bedrijfsuitje?

Patrick Smit meervoudig trial bike kampioen geeft exclusief Mountainbike Clinics voor Extreme Sports… Gaaf uitje voor stoere en sportieve mannen en vrouwen.

Mountainbiken leren tijdens een bedrijfsuitje?

Patrick Smit meervoudig trial bike kampioen geeft exclusief voor Extreme Sports Mountainbike Clinics. Patrick leert  jou graag de benodigde vaardigheden van het Mountainbiken op een veilige en verantwoordelijke manier. Patrick Smit is tevens trialbike instructeur geeft clinics demos en shows en is gesponsord door Redbull.


Onder begeleiding van Patrick Smit wordt een uitdagende route gereden, met onderweg diverse stops voor rijtechnische tips en uitleg. Belangrijk om te weten is dat deze clinic ook bestaat uit het verbeteren van je rijtechniek door af en toe te stoppen en diverse technieken te trainen. Uiteraard wordt daarbij rekening gehouden met het niveau van iedere deelnemer en eventueel specificieke wensen van de groep.

Duur:
Een clinic duurt 3 tot 4 uur en is 20 tot 30 kilometer lang.
Onderweg wordt regelmatig gestopt voor uitleg waarin kan worden gegeten en gedronken, maar in overleg met de deelnemers kan altijd een langere pauze worden ingelast.

De clinics gaan altijd door. Alleen bij zeer bijzondere weersomstandigheden, bijvoorbeeld bij veel sneeuw of zware storm, kan de clinic worden afgelast. Regen hoort daar niet bij.

Prijzen:

prijs 1 t/m 7 deelnemers: € 230.-
prijs vanaf 7 deelnemers: € 30.- per persoon

Verhuur mountainbikes:
Niet iedereen zal over een mountainbike beschikken, daarom kunnen er tevens mountainbikes gereserveerd worden. 
Kosten zijn circa 18,50 p/stuk inclusief helm en bidon!

Lunch:

Voor circa 10 euro p.p wordt genuttigd op in een horecalocatie in Schoorl/Bergen.

Patrick Smit kent de mountainbike mogelijkheden van Nederland als geen ander, en weet waar de beste mountainbike instructie kan worden gegeven.
Deelname is op eigen risico en helm is verplicht!

Reactie deelnemers:

“Patrick heeft ons meegenomen in de wereld van de stunts en trucs. We hebben een geweldige middag gehad die zeker voor herhaling vatbaar is.” 

“Het was erg geslaagd en we hebben er van genoten. Vooral de vrijgezel vond het erg leuk. De route was uitdagend en er werd rekening gehouden met iedereen. Er werd op de wat langzamere mensen gewacht. We kregen leuke en goede tips.
Bedankt!
Groeten Rineke”

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Patrick heeft ons meegenomen in de wereld van de stunts en trucs.

maart 19, 2021

We hebben een geweldige middag gehad die zeker voor herhaling vatbaar is.

Erik

Leuke ervaring

maart 19, 2021

Het was erg geslaagd en we hebben er van genoten. Vooral de vrijgezel vond het erg leuk. De route was uitdagend en er werd rekening gehouden met iedereen. Er werd op de wat langzamere mensen gewacht. We kregen leuke en goede tips.

Bedankt!

Groeten Rineke

Rineke

Schrijf een review