Bedrijfsuitje

Target Point Assen

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Op zoek naar een leuk, actief en gevarieerd bedrijfsuitje voor 10 tot 70 personen tussen € 25,– en € 50,– per persoon?

Bij Target Point Assen vind je het.

Waarom bij Target Point Assen?

Activiteiten

Wij bieden verschillende activiteiten aan waaruit je kunt kiezen. Je hebt de keuze uit: Lasergamen – Evo-5, Lasergamen – Lasertrooper, Luchtbuks, VR, Archery Tag en Simulatie Schieten. Uitleg van de activiteiten vind je onderaan deze pagina of op onze website.

Eten/drinken

Er is plek voor meer dan genoeg mensen bij onze grote bar. De koffie en andere dranken staan altijd voor je klaar. Je kunt gerust een plekje zoeken rondom een vuurtje (kachel) of gezellig met z’n allen rond een robuuste tafel gaan zitten. Diverse warme- en koude buffetten kunnen door ons worden verzorgd.

Personeel

Op locatie is altijd professioneel personeel aanwezig om bij alle onderdelen duidelijke instructies te geven zodat het voor iedereen een feestje wordt en er geen ongelukken kunnen gebeuren.

Professioneel apparatuur

Wij maken alleen gebruik van professioneel apparatuur van hoogwaardige kwaliteit.

Parkeren

Altijd gratis parkeren in de buurt.

Offerte

Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Je bent niks verplicht af te nemen. De keuzes liggen volledig in jouw handen. Op onze website vind je een aantal mogelijke arrangementen. In onderling overleg zijn diverse andere activiteiten combinaties en buffetten mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op via het contact formulier op onze website of telefonisch (06-21955715).

Uitleg activiteiten:

Lasermaxx – Evo-5 / Lasertrooper:

Lasergamen kan worden gespeeld met een groep van minimaal vier personen. Het doel van het spel is om punten te verzamelen door het “neerschieten” van zoveel mogelijk tegenstanders.

Archery Tag

Maak kennis met Archery Tag of Shoot Out. Archery Tag is een superspannende spelvariant van pijl en boogschieten en is vergelijkbaar met trefbal en paintball. Het spel wordt gespeeld met een boog en pijlen met een zachte foampunt. Het is dus zeer veilig en je krijgt er geen blauwe plekken van.

Luchtbuks

Een luchtbuks is een geweer waarbij de kogel door lucht naar buiten wordt geduwd. Er wordt geschoten met knik buksen met scope en/of knik pistolen. Je schiet op een afstand van 16 meter op een kaartje van 14x14cm. Het kaartje krijg je aan het einde mee.

Simulatie Schieten

De LaserSniper Shooting Simulators zijn de meest realistische en leukste video schiet simulators. Het gebruik van een veilig en realistisch wapen (geweer) simuleert dat je echt op een schietbaan staat.

Virtual Reality

Virtual Reality is een omgeving die met computers wordt gegenereerd en via een speciale VR bril ofwel headset te bekijken is. Je ziet en hoort een levensechte ervaring die vaak interactief is. Het is mogelijk de omgeving te verkennen en te manipuleren. Het einddoel is een ervaring die niet meer van echt te onderscheiden is. Je speelt met 1 persoon tegelijk, je vrienden / collega’s kijken ondertussen mee op het scherm. Per headset kan er 1 persoon spelen en ongeveer 4 personen meekijken. Er zijn verschillende spellen aanwezig.

 Wij zijn te vinden aan de Zeilmakerstraat 26A 9403 VA ASSEN. 

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review