Bedrijfsuitje

Driften bedrijfsuitje

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Driften

Een driftcursus voor jullie bedrijfsuitje. Je krijgt wat theorie en leert over verschillende drifttechnieken. Daarna ga je de driftbaan in Nuenen of Moordrecht op met een speciale driftauto. Laat je vrienden of collega’s zien hoe jij kunt driften!

Driften is een onvergetelijke ervaring. Op de driftbaan leer je driften onder verschillende weersomstandigheden. Een natte en gladde baan is de basis voor een goed potje driften met de auto. Je stapt in één van onze driftauto’s en betreed de baan. Via een portofoon krijg je instructies over hoe de auto te besturen. De instructeur blijft buiten de auto om te zien wat er gebeurt, én zo is er extra plek in de auto voor extra deelnemers.

Driftcursus

Zomaar driften gaat natuurlijk niet, vandaar dat je eerst een kleine theorieles krijgt over de verschillende drifttechnieken en de effecten die je zult ervaren op de driftbaan. Driften is een top uitje voor een vriendendag of vrijgezellenfeest. Theorie en praktijk op één dag, zo heb je gegarandeerd FUN! Een leukere driftcursus als Vrijgezellenfeest ga je niet vinden, dit zul je je nog lang herinneren.

Cursus van 1 uur € 79,95 p.p.

Cursus van 2 uur € 109,95 p.p.

 

Cursus van 3 uur € 119,95 p.p.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

vanaf 6 personen

vanaf €79,95 p.p.

Cursus van 1 uur € 79,95 p.p.

Cursus van 2 uur € 109,95 p.p.

Cursus van 3 uur € 119,95 p.p.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review