Bedrijfsuitje

virtual reality formule 1

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

VRF1 staat voor virtual reality formule 1 racen en dat is precies wat je bij ons kan doen. Op onze locatie in Den Haag staan vier VRF1 race simulatoren die zijn samengesteld uit de beste simulatie race producten van over de hele wereld. De simulatoren zijn gebouwd om een zo realistisch mogelijke ervaring te bieden. “Je voelt de trillingen van de motor, de wind in je gezicht en adrenaline door elke bocht.”

Onze VRF1 race simulator is samengesteld uit de beste sim racing producten ter wereld. Alle onderdelen zijn uitgezocht voor het zo goed mogelijk simuleren van het racen in een formule 1 auto.
Door de toevoeging van virtual reality verandert het spelen van een spel in een echte formule 1 race ervaring. Zodra je de bril op zet zit je in jouw formule 1 auto en word je volledig afgesloten van je omgeving. Door de koptelefoon hoor je uitsluitend het geluid van de motor en vanaf dat moment ben je een Formule 1 coureur. Via een knop op je stuur blijft het mogelijk om te communiceren met de race engineer en je collega racers. “Box Box Box”

 

Tijdens jullie uitje gaan we bepalen wie van de groep de snelste coureur is. De dag begint met een uitleg over de simulator en een aantal tips voor je de baan op gaat. We starten eerst met de vrije training waar iedereen de baan en auto leert kennen. Als dit onder de knie is start de kwalificatie waarin iedereen nog een kans heeft om een snelle tijd neer te zetten. Na deze rondes zetten we de auto’s in de juiste startopstelling en gaat de race beginnen!

Op onze gezellige locatie in Den Haag is er plek voor groepen van 2 tot 60 personen. Er zijn voldoende gratis parkeerplekken en bij de bar kunnen drankjes besteld worden. Ook zijn er mogelijkheden tot catering. We gaan er samen met jullie een top dag van maken!

De VRF1 race simulator is ook te huur voor een bedrijfsfeestje!

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review