Bedrijfsuitje

Foutfeest

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Een fout bedrijfsuitje
Een bedrijfsuitje vol met verassingen. het is moeilijk uit te leggen, je moet het meegemaakt hebben.

De voorpret van dit bedrijfsuitje
De voorpret begint al weken van te voren, want hoe fout gekleed ga je naar de feestavond? Of houden jullie het thema geheim?

Groepsuitje FoutFeest
Het Foutfeest is een uitje vol met entertainment, muziek en lol. Een leuke avond om weer even op een andere manier met elkaar bij te kletsen en elkaar op een andere manier te leren kennen. Kom erachter hoeveel je collega’s van muziek weten en hoe fanatiek ze kunnen worden als het om spelletjes gaat. Het meest foute bedrijfsfeest ooit: een feest om niet meer te vergeten!

Programma overzicht:
19.00 uur: Ontvangst
19.30 uur: Start Ultimate BBQ Experience
21.00 uur: Muziek Bingo
23.00 uur: Einde feest

De totale prijs per persoon inclusief btw bedraagt 65,- euro. Klik op de lees meer knop wanneer je meer wilt weten over dit bedrijfsuitje, groepsuitje of familie-uitje

Ontvangst gaat al meteen fout
Jullie worden ontvangen in een oude blokhut met picknick banken. Koffie in plastic bekers, gebak op een servetje je ziet iedereen vertwijfeld kijken. In de hoek staat een mini stereo installatie met een aantal cd wij wijzen iemand aan die de muziek moet verzorgen. Ook wijzen we iemand aan die de drank moet verzorgen in de hoek staan een aantal kratten met (lauwe frisdrank)

Spetterende feestavond
Maar net voordat iedereen begint te klagen komt foute DJ Ronald binnen stormen. Er is wat fout gegaan bij de planning, jullie hebben namelijk geboekt voor het foute feest bij DJ Ronald. We beginnen de avond met de 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

Catwalk
Wanneer jullie gebruik maken van onze foute kleding dan gaat iedereen zich eerst omkleden, daarna bepaald DJ Ronald wie het best fout geklede persoon is middels een catwalk wedstrijd.

Een fout bedrijfsuitje is een ideale activiteit voor een bedrijfsuitje of Vrijgezellenfeest.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

De totale prijs per persoon inclusief btw bedraagt 73.86- euro (60,00 p.p. excl. btw).

De prijzen zijn per persoon en gebaseerd op minimaal 40 deelnemers.

Toeslag foute kleding voor de gasten € 4,50 p.p. excl. 9% btw

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review