Bedrijfsuitje

Pub Trail, een actief en speels bedrijfsuitje!

4,0
4,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend0%
Heel goed100%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Een Pub Trail is een combinatie van een speurtocht en een kroegentocht. Het spel wordt tégen elkaar gespeeld. Het spel eindigt met een ‘Rad van Fortuin’ waarop de winnaar na afloop een leuke prijs wint. Maar er is ook een ‘Rad van Pech’ en misschien draai je een opdracht waar je vrienden hartelijk om lachen.

Er is een spelelement dat iemand uit de groep zélf de Pubs uit mag zoeken om het pub-spel in te doen. Dat voorkomt dat we jullie naar kroegen sturen die jullie niet leuk vinden. Er zijn dus géén ‘deelnemende pubs’ en daarom ook (helaas) geen consumpties inclusief. 

Het spel kost €9,50 per persoon, en dat is alleen voor deelname aan het spel (en de prijs die je wint). Voor dat geld zijn jullie een paar uur gezellig onder de pannen.

Dit spel is ideaal voor een uitje met collega’s. We krijgen veel positieve reacties van deelnemers.

Website: qula.info/overzicht-pub-trails

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Bedrijfsuitje.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Bedrijfsfeestje.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Vanaf 9,50 p.p.

Aanrader!

maart 7, 2024

‘Heel leuk om je eigen kroegentocht te kunnen doen op deze manier. Was voor ons alleen niet helemaal duidelijk of er ook drankjes bij inbegrepen waren (dat is niet zo). Verder is alles heel duidelijk en een leuke route met de leukste plekjes. Die hadden we anders niet allemaal gezien. Echt een aanrader!’

Marcel

Schrijf een review