Bedrijfsuitje

The Escape Hunt Experience Maastricht

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

The Missing Maiden
Charlotte Wolter, de dochter van een midden klasse familie, is een beroemde Oostenrijkse actrice. Ze is verloofd met Stefan Zaan, een jonge – welgestelde man uit een rijke Maastrichtse familie. Op de morgen van de bruiloft kan Stefan zijn bruid nergens vinden. Stefan en zijn familie zijn in grote paniek en zijn bang dat ze ontvoerd is en durven het niet openbaar te maken uit angst voor de gevolgen voor Charlotte maar de bruiloft start al over een uur… Lukt het jou in 60 minuten Charlotte terug te vinden?

Deadly Family Affair
Als beroemde detectives – rustig thuis op de bank – worden jullie met de hoogste urgentie gevraagd om een gruwelijke misdaad op te lossen. Het verhaal speelt zich af eind 1800 bij de familie Beaumont in Maastricht die hun imperium Beaumont Metaalindustrie in 1866 oprichtten. Na een uitbundig familie diner bij de familie Beaumont valt Edouard de Beaumont levenloos neer in de eetkamer. Niemand schijnt te weten wat er is gebeurt en de politie zit muurvast in het onderzoek. De advocaat ruikt onraad – was er iemand binnen de familiekring betrokken bij de onverklaarbare dood? Los het mysterie op voordat de kamer voorgoed over 60 minuten wordt afgesloten en verzegeld.

Shipwrecked on Cannibal Cove
In 1723 vaart kapitein Pieter Westrik met 225 bemanningsleden uit op de Fortuyn (een schip eigendom van de Kamer Amsterdam en de Vereenigde Oostindische Compagnie) vanaf Texel naar Batavia. Na een storm komt het schip in de problemen en jullie lijden schipbreuk op een afgelegen eiland. Nadat jullie ontwaken en weer bij bewustzijn komen zien jullie dat het schip is geplunderd en dat bemanningsleden per uur door onverklaarbare redenen verdwijnen. Lukt het jullie het eiland te verlaten binnen 60 minuten – want dan is ook jullie tijd op..!

Bereikbaarheid
Het beste kunt u parkeren in Q-Park Bassin, Markt of op het Sphinx-terrein. Als u met het OV komt dan kunt u aan de halte Boschstraat/Markt uitstappen, dit is bijna bij The Escape Hunt Maastricht voor de deur!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review