Bedrijfsuitje

E-chopper

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

E-chopper huren

Het ideale uitje in de buitenlucht? Een e-chopper huren! E-chopper rijden is de perfecte keuze voor een bedrijfs- of teamuitje, als vrijgezellendag of gewoon als uitje met familie of vrienden. De e-choppers zijn namelijk elektrisch aangedreven en maken daardoor geen geluid. Op die manier kun je tijdens een rit gewoon gezellig met elkaar ouwehoeren!

Voor e-chopper verhuur ben je bij BubbelBal aan het juiste adres! Ontdek de mogelijkheden van een e-chopper huren en ga op avontuur!

Dit moet je weten bij het huren van een e-chopper

Een e-chopper huren komt met een paar simpele regels. Mag je bijvoorbeeld op een e-chopper zonder rijbewijs? En hoe zit het met de snelheid? Onze e-choppers hebben een blauw kenteken en mogen daarom niet harder dan 25 kilometer per uur. En je kunt een afstand van ongeveer 40 à 50 kilometer afleggen met je e-chopper. Dankzij de brede banden kun je makkelijk over gras en zandpaden crossen. Maar hou er wel rekening mee dat je accu op die manier sneller leeg gaat. Handig om vooraf te weten! Ook is het belangrijk om te weten dat alle bestuurders van een e-chopper een geldig scooter- of autorijbewijs moeten hebben. Vergeet deze niet mee te nemen tijdens je uitje!

Nog even alles op een rijte:

 • Jouw e-chopper mag niet harder dan 25 kilometer per uur
 • Je kunt een maximale afstand van 40 à 50 kilometer rijden
 • Neem je scooter- of autorijbewijs mee

Zijn er mensen in je groep zonder scooter- of autorijbewijs? Geen zorgen, ook zij kunnen gewoon mee! Voor mensen zonder rijbewijs hebben speciale FatBikes. Deze bikes rijden net zo ver en net zo hard als een e-chopper waardoor je gezellig met z’n allen op pad kunt.

Een e-chopper huren op elke locatie

Dicht bij huis blijven met je bedrijfsuitje, familieweekend of vrijgezellenfeest? Dan huur je gewoon een e-chopper bij jou op locatie. We komen de choppers brengen op elke plek in Nederland. En in overleg leveren we ook in België. En wanneer je rit afgelopen is, halen we de e-choppers ook weer op. Voordat je begint aan de rit geven we een korte uitleg over het gebruik van de chopper, waarna jullie op pad kunnen! Natuurlijk verbieden we het gebruik van alcohol en drugs bij het huren van onze e-choppers.

Een verantwoord uitje

Misschien ken je ze wel: Solexbrommers. Een tour op een Solex is al jaren een geliefd uitje. Maar echt goed voor het milieu is het niet. De e-chopper is een schoon en geruisloos alternatief voor de Solex. Zo kun je zorgeloos genieten van een heerlijke rit door de natuur en kun je gezellig met elkaar praten. Een e-chopper huren is daarom niet alleen een leuk, maar ook verantwoord uitje!

Een e-chopper huren

Wij gaan altijd voor de ultieme beleving! Dit betekent dat een e-chopper huren een leuke activiteit is voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familieweekend dat tot in de puntjes geregeld wordt. Laat ons weten wat je zoekt, dan denken we graag met je mee en gaan we aan de slag!

Wil je een e-chopper huren bij BubbelBal? Reken dan hierop:

 • Starten vanaf een plek naar keuze in Nederland of België (in overleg)
 • Scherpe prijzen inclusief haal- en brengservice
 • Altijd reservemateriaal beschikbaar zodat niemand achterblijft
 • Deskundige uitleg over het gebruik van de choppers
 • Een ervaring die past bij jouw gelegenheid

Wat is een e-chopper?

Een e-chopper is te vergelijken met een bromfiets, echter wordt de e-chopper elektrisch aangedreven. Hierdoor rijdt een e-chopper vrijwel volledig geluidloos. Een e-chopper kan gebruikt worden door één persoon. Een e-chopper is bedoeld voor recreatief gebruik en is vrijwel zonder enkele instructies te gebruiken. Bij het rijden op een e-chopper is het dragen van een helm verplicht.

Hoe hard gaat een e-chopper?

De e-choppers van Bubbelbal hebben een blauw kentekenplaat. Hierdoor is de maximaal toegestane snelheid op een e-chopper 25 kilometer per huur (km/h). De snelheid tijdens een rit is ook afhankelijk van de weersomstandigheden. De e-chopper is elektrisch aangedreven en heeft daardoor een actieradius van 40 á 50 kilometer.

Vanaf welke leeftijd mag je op een e-chopper rijden?

Voor het gebruik van een e-chopper is een bromfietsrijbewijs (AM) of autorijbewijs (B) nodig. Het bromfietsrijbewijs mag vanaf 16 jaar gehaald worden, met een geldig bromfietsrijbewijs mag je bij Bubbelbal dus vanaf je 16e gebruik maken van de e-choppers. Voor het autorijbewijs geldt een leeftijd van 18 jaar.

Hoe werkt een e-chopper?

Het gebruik van een e-chopper heeft weinig instructies nodig. Uiteraard ontvang je voordat je op de e-chopper stapt een gebruikers uitleg, maar zolang je kan fietsen, is het gebruik van een e-chopper ook niet moeilijk. Je focust je vooral op sturen, het geven van gas, de rem gebruiken wanneer nodig en verder mag je genieten van de natuur om je heen!

Vragen? Neem contact op

Wil je ook e-choppers huren voor jouw uitje? Of heb je nog vragen over onze choppers, service of prijzen? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! We vertellen je alles over de mogelijkheden van onze e-chopper verhuur en denken graag met je mee.

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Bedrijfsuitje.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Bedrijfsfeestje.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Dit zijn de prijzen van een e-chopper huren

Wil je een e-chopper huren? Dan kan dit al vanaf €35,-. Start je rit vanaf onze locatie of kies zelf een plek in Nederland (of België in overleg). Hiervoor maken we een goed voorstel waar de transportkosten bij in zitten!

Huur een e-chopper voor groepen tot wel 75 deelnemers tegelijk en ga voordelig op pad! En wil je een e-chopper huren voor meerdere dagen? Bijna alles is mogelijk bij ons! We denken graag met je mee om jouw uitje onvergetelijk te maken.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review