Bedrijfsuitje

Een race experience tijdens een bedrijfsuitje beleven

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Ben jij klaar voor een waanzinnige bedrijfsfeest, afdelingsuitje of zakelijk evenement? Kom dan langs met maximaal 40 personen bij Immersive Experiences in Almere-Stad (Flevoland). Voel jezelf een echte racecoureur, laat zien hoe snel jij kunt racen in Ferrari’s, Lamborghini’s, racewagens, formula auto’s en hypercars op meer dan 30 circuits – race met 16 personen tegelijkertijd in verschillende competities. Ideaal voor beginners tot professionele coureurs. Alle kandidaten kunnen real time hun tijden bijhouden en het publiek kan meekijken naar de races.  

Arrangement

Maak een reservering voor anderhalf uur of twee uur en beleef een vrije training, kwalificatie en race. Tijdens het racen kun je communiceren met de andere coureurs via de boord-radio. Houd het vriendschappelijk en doe mee aan een van de challenges. De snelste rondes kunnen bijgehouden worden en de simulator kan heel eenvoudig ingesteld worden zodat iedereen mee kan doen.  

Bij Immersive staat kwaliteit voorop; de 14 geavanceerde en professionele esport simulatoren zijn ideaal voor simraces en langdurig gebruik. Wil je het écht speciaal maken, boek dan ook de 2 bewegende simulatoren met Virtual Reality brillen erbij. Deze simulatoren zijn een waanzinnige beleving en zul je niet snel ergens anders in Nederland tegenkomen.

Standaard wordt er goede koffie, cappuccino, thee, frisdrank en snacks geserveerd. Het is ook mogelijk om catering in te huren voor een luxe lunch, lekkere barbecue of een ander menu. Onze gecertificeerde horecapartners zorgen ervoor dat niemand met honger naar huis gaat.

Praktische zaken

Reserveren kan eenvoudig online gedaan worden of stuur een email naar info@immersive.nl

Immersive is standaard geopend op: vrijdag (vanaf 15:00 – 22:00 uur), zaterdag (10:00 – 22:00 uur) en zondag (10:00 – 21:00 uur). Voor groepen (groter dan 6 personen) gaan wij ook exclusief open. Publiek mag altijd meegenomen worden, iedereen kan meekijken naar de race op de schermen en lekker relaxen in de lounge. Eigen eten en drinken wordt niet toegelaten op de locatie.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Bij Immersive betaal je alleen voor de gebruikte materialen. Zo betaal je alleen voor de gebruikte simulatoren, tijdsduur en eventuele extra’s zoals hapjes, drankjes en Virtual Reality upgrades:

Tarieven voor anderhalf uur racen

  • 1x Esport simulator (14 simulatoren beschikbaar) €25  p.p.
  • 1x 4D Motion simulator (2 beschikbaar) €42,50 p.p.

Tarieven voor twee uur racen

  • 1x Esport simulator (14 simulatoren beschikbaar) €32,50 p.p.
  • 1x 4D Motion simulator (2 beschikbaar)                €55        p.p.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review