Bedrijfsuitje

Flyboard clinic tijdens een actief bedrijfsuitje

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Hoe ziet het arrangement eruit?

Flyboarden is prachtig. Zowel om te zien als om zelf te ervaren. Het ziet er wellicht moeilijk uit maar dat valt erg mee. De basistechniek heb je na 5 minuten al onder de knie.

Na de ontvangst krijgen jullie van de instructeur een korte uitleg over het Flyboarden en daarna gaan jullie het zelf ervaren! Tijdens de clinic heb je ca. 15 minuten het Flyboard onder je voeten! De clinic duurt per persoon 15 minuten en deze prijs geldt bij een groepsgrootte van minimaal 8 personen.

De deelnemers die op hun beurt wachten kunnen vanaf het terras de verrichtingen volgen en consumpties bestellen op het terras. Na afloop is er gelegenheid om te douchen! Deelname aan het Flyboarden geschiedt voor eigen risico.

Via de knop ‘offerte aanvragen’ kun je naar wens je programma uitbreiden, bijvoorbeeld met een ochtend of middag waterskieen, banaanvaren of skutsje-zeilen. Maar ook met bijvoorbeeld een BBQ of een hotel-overnachting.

Heb je ideen over een andersoortig programma en wil je hiervoor een offerte op maat ontvangen? vul dan onderstaand informatie formulier in

Of kijk eens naar ons  Complete bedrijfsuitje arrangement

FLYBOARDCLINIC OP LOCATIE

Wij zijn met onze Flyboard-set flexibel inzetbaar! Wil je een Flyboardsessie op locatie? Dat kan, vul dan onderstaand informatie formulier in, voor de mogelijkheden.

FLYBOARDSHOW OP LOCATIE

Wil je een Flyboardshow op locatie? Dat kan, vul dan onderstaand informatie formulier in, voor de mogelijkheden.

FLYBOARDCLINIC.NL

Meer informatie over het individueel volgen van Flyboard-clinics vul dan onderstaand informatie formulier in

Flyboarden

Flyboarden is een watersport waarbij door middel van twee krachtige waterstralen opgewekt door een waterscooter de sporter hoog boven het water kan voortbewegen. De watersporter staat hierbij op een lat waarop aan de onderkant twee korte straalpijpen zijn gemonteerd en die via een lange waterslang met de waterscooter is verbonden.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Bedrijfsuitje.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Bedrijfsfeestje.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Flyboard clinic tijdens een actief bedrijfsuitje

Vlieg als een vogel en duik als een dolfijn in deze 15 minuten durende clinic.

Minimum groepsgrootte 8

Maximum groepsgrootte 40

Geschikt voor iedereen

Duur Middag

Opstapplaatsen Heeg

Prijs € 45,00 p.p. (incl BTW)

Groepskorting Ontvang direct een offerte met groepskorting

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review