Bedrijfsuitje

Avondje bedrijfsuitje mannen

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Een gezellig mannen bedrijfsuitje vind je in ons café op de Amsterdamse Wallen! Je krijgt een rondleiding in de rosse buurt  door de spannendste steegjes van de wallen. Tijdens de smartlappenworkshop zingen jullie de klassiekers van André Hazes in op een cd. Ook kun je kiezen voor een pokerworkshop of pub quiz. 

Avondje bedrijfsuitje mannen

Avondje uit in rosse buurt Amsterdam

Voor dit typische mannen bedrijfsuitje ontvangen wij je graag in ons sfeervolle Wallen café. Aan de rand van de rosse buurt van Amsterdam dus de basis is er! Tijdens dit avondje in Amsterdam is er voldoende ruimte om de vrijgezel in de spots te zetten en lol te hebben. Kies je voor de smartlappenworkshop dan zing je met je groep de mooiste Hazes nummers in op de cd. Jullie vriend gaat dus naar huis met een heel speciaal aandenken!

Programma Avondje Vrijgezellenfeest Mannen
Voor of na het eten doe je onze rondleiding oud rechercheur. Je loopt door de spannendste steegjes van de wallen en hoort meteen de mooiste verhalen. Uiteraard kun je onderweg even stoppen voor een biertje. Daarna kun je kiezen uit het opnemen van een smartlappen cd of een workshop pokeren in een achteraf kamertje. Hou je van karaoke kies dan voor onze pubquiz met professioneel beeld en geluid!

Programma Vrijgezellenfeest Mannen

  • 1900 uur Wallen Lachtoer met Raoul Serree
  • 2030 uur eten, optioneel
  • 2130 uur keuze: cd opname met accordeonist in de kroeg/pubquiz met prof beeld en geluid/pokerworkshop
  • 2330 uur karaoke zingen met andere vrijgezellenfeesten

Dit avondje uit speelt zich af in een gezellig cafe in de rosse buurt van Amsterdam!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review