Workshop: Lipdubben

Leuk voor familie uitjes, team building activiteit, bedrijven, scholen…voor iedereen! Een lipdub is een videoclip wat bestaand uit een enkele opname waarin je met een groep je favoriete nummer nasynchroniseert. Het maken van een lipdub staat garant voor een middagje creativiteit, spontaniteit en hilariteit!Leuk voor familie uitjes, team building activiteit, bedrijven, scholen…voor iedereen!

Een lipdub is een videoclip wat bestaand uit een enkele opname waarin je met een groep je favoriete nummer nasynchroniseert.

Het maken van een lipdub staat garant voor een middagje van 2uur, creativiteit, spontaniteit en hilariteit!

Hoe gaat het in zijn werk?

Onze leuke, gezellige, professionele workshop leider (cameraman/regisseur)  legt eerst aan de groep uit wat een lipdub is en hoe wij dit gezamenlijk gaan oppakken. Wij zorgen voor leuke echte Props en andere gekkigheid en zullen dit uitdelen aan de deelnemers van de lipdub. Dit zijn, hoedjes, brillen, boa’s en andere leuke dingen.

Voordat wij gaan filmen gaan wij eerst uitgebreid oefenen. De workshop leider geeft tips en adviezen vanuit zijn professionele ervaring. Tussendoor kunnen jullie gewoon kleine pauzes houden om even bij te komen. Bij warme dagen zorg dat je genoeg drinken bij je hebt want het is hard werken ;). Zodra dit goed loopt gaan de opnames starten. De workshop leider filmt met een Stadycam waardoor het beeld stabiel blijft. Hierdoor heeft de Lipdub een professionele look! Na de opname gaat iedereen weer zijn eigen weg met een lach op het gezicht.