Bedrijfsuitje

Heb je plannen om een bedrijfsuitje in Utrecht te organiseren? Wij zeggen: “doen!” In en rondom Utrecht is namelijk een heleboel te beleven: actieve, pikante en hilarische activiteiten voor mannen én vrouwen. Op Vrijgezellenfeest.nl hebben we de leukste vrijgezellenuitjes in Utrecht geselecteerd. Hijs je met z’n allen in opblaasbare ballen en speel een hilarisch potje voetbal, los een moord op tijdens een heerlijk diner of vaar onder het genot van een hapje en een drankje door de Utrechtse grachten. Er is genoeg keuze om de vrijgezel een onvergetelijke dag in Utrecht te bezorgen!

  • De leukste vrijgezellenfeesten in Utrecht
  • Activiteiten voor mannen en vrouwen
  • Uitjes al vanaf € 8,- per persoon

Op Vrijgezellenfeest.nl vind je het diverse aanbod vrijgezellenfeesten in Utrecht. Van sportieve en creatieve vrijgezellenfeesten tot goedkope vrijgezellenuitjes en complete arrangementen: voor ieder bedrijfsuitje zijn er passende activiteiten.

Bekijk onze vrijgezellenfeesten in Utrecht

Team Robinson
In teams worden diverse opdrachten en soms probleemoplossers uitgevoerd. De teams werken samen naar een gezamenlijk einddoel. De moeilijkheidsgraad van de onderdelen kunnen naar wens worden aangepast.
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Pub Trail Bedrijfsuitje
Een Pub Trail is een superleuke combi van een speurtocht én een kroegentocht. In een stad zien jullie de leukste plekjes en in pubs krijgen jullie grappige opdrachten.
4,0
4,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend0%
Heel goed100%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Speurtocht door de stad
Los de leukste raadsels op en beantwoord vragen over de stad tijdens deze spannende speurtocht door de stad.
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Fout feest bedrijfsuitje
Een fout bedrijfsuitje Een bedrijfsuitje vol met verassingen. het is moeilijk uit te leggen, je moet het meegemaakt hebben.
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Party Games Night bedrijfsuitje
Party Games Night: de ultieme feestavond. Zin in een leuk personeelsfeest met hilarische spelletjes. De Party Games Night feestavond duurt 5 uur inclusief fun met onbeperkt verkoelende drankjes, een heerlijke barbecue en leuke bekende spelletjes. Een avond om je niet te vervelen!
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Ontdek de domstad

Zijn jullie nog niet zo bekend in de Domstad? Ontdek de prachtige stad tijdens een bedrijfsuitje op een bijzondere manier. Doe een tocht langs alle kroegen of voer de meest gekke opdrachten uit tijdens het Crazy 88-stadsspel. Kom je uit Utrecht en omgeving en wil je de stad eens op een andere manier ontdekken? Ga dan voor Urban Street Golf: een potje golf midden in de stad! Ontwijk prullenbakken en sla de golfbal over slootjes. Een uitdagende en bijzondere activiteit in de stad.

Actief bedrijfsuitje in Utrecht

Een beetje actie tijdens een bedrijfsuitje kan geen kwaad. Laat de vrijgezel zijn of haar skills zien tijdens een uitdagend parcours, speel met de hele groep een potje bubbelvoetbal of ga voor een professionele mountainbike-clinic. Sluit het actieve bedrijfsuitje af met een ontspannen etentje in een van de vele restaurantjes in de stad en wie weet wat de avond nog meer brengt…

Vrijgezellenfeest in Utrecht voor vrouwen

In het assortiment op Vrijgezellenfeest.nl zitten ook typische vrijgezellenuitjes voor vrouwen. Bereid de vrijgezel voor op een wilde huwelijksnacht met een workshop aftrekken of maak met elkaar een giga dildo of vibrator. Lol en hilariteit gegarandeerd! Volg met alle girls een dansworkshop en gooi de heupen flink los. Liever een rustigere activiteit? Leg de bijzondere dag vast tijdens een gezellige fotoshoot of maak jullie eigen sieraden.

Vrijgezellenfeest voor mannen in Utrecht

Voor de laatste keer als ‘vrijgezel’ met de mannen op stap in Utrecht, dat moet onvergetelijk worden! We hebben diverse vrijgezellenfeesten voor mannen, zoals met snelheden tot wel 90 kilometer per uur over het water scheuren met RIB varen. Ook paintballen, Highland Games en quad rijden zijn populaire activiteiten voor een mannelijk bedrijfsuitje. Is de vrijgezel een echte stuntelaar en wil je hem nog één keer goed laten stunten? Laat hem dan voor één dag stuntman zijn.

Tips en ideeën voor een bedrijfsuitje

Het organiseren van een bedrijfsuitje is een dankbare, maar zeker geen gemakkelijke taak. Het is belangrijk dat je goed bedenkt welke activiteiten de vrijgezel leuk vindt, maar ook zeker wat de vrijgezel niet echt kan waarderen. We hebben nog een aantal tips voor je om een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren:

Tip 1: tref op tijd de voorbereidingen voor het organiseren van het bedrijfsuitje. Doe het niet alleen, maar vraag een goede vriend, vriendin, broer of zus van de vrijgezel om je te helpen.

Tip 2: prik zo snel mogelijk een datum, want dit kan best lastig zijn met een grote groep. Houd het bedrijfsuitje bij voorkeur niet in het laatste weekend voor de bruiloft.

Tip 3: organiseer naast leuke activiteiten ook extra opdrachten en een opvallende outfit voor de vrijgezel. Iedereen in Utrecht moet toch weten wie er gaat trouwen?

Vrijgezellenfeest in andere steden en landen

Naast Utrecht heeft Vrijgezellenfeest.nl ook ideeën voor vrijgezellenfeesten in andere Nederlandse steden en het buitenland. Bekijk het volledige aanbod vrijgezellenfeesten of neem contact met ons als je vragen hebt.