Rondvaart Zwolle

Vaar mee met de BBQ boot door de grachten van Zwolle. 

Rondvaart Zwolle

Terwijl de boot langs de mooie parken en grachtenpanden vaart, wordt er een zeer complete en luxe BBQ voor u verzorgd met eersteklas vlees en vers bereide salades.

De drankjes aan boord zijn inclusief en onbeperkt, dus geen rekening achteraf.

Bij regen kan de boot overdekt worden, bij mooi weer is de boot helemaal open.

De op- en afstapplaats is in het centrum van Zwolle, naast parkeergarage het Maagjesbolwerk.

Wij hebben een goede geluidsinstallatie aan boord om er een mooi feest van te maken.

De begintijd kunt u helemaal zelf bepalen.

Evenementen, vrijgezellen en grote groepen

Koningsdag vieren? Een band aan boord? De vrijgezel slepen in een lek rubberbootje? Boten aan elkaar koppelen voor grote groepen? Het is ons niet snel te gek! Naast onze standaard arrangementen maken wij met alle plezier een rondvaart voor u op maat.

Onze maximale capasiteit van alle boten te samen is 225 personen! En door diverse boten aan elkaar te koppelen ontstaat als het ware een groot schip.

Ook kunnen wij tochten verzorgen naar bijvoorbeeld:

Hasselt
Zwartsluis
Giethoorn
de Wieden
Dalfsen
Ommen

Of thema-arrangementen zoals:

vrijgezellenfeesten
bruiloften
bedrijfsuitjes
verjaardagsfeesten

Rondvaart + barbecue + onbeperkt drankjes

bbq-rondvaart-zwolle

Vaar mee met de BBQ-boot door de grachten van Zwolle. Terwijl de boot rustig langs de mooie parken en grachtenpanden vaart, wordt er een complete BBQ voor u verzorgd. De drankjes aan boord zijn inclusief en onbeperkt, dus geen hoge rekening achteraf!

Wij hebben een goede geluidsinstallatie aan boord om er een mooi feest van te maken. U mag natuurlijk uw eigen telefoon aansluiten.

De BBQ bestaat uit biefstuk, varkenshaas saté, runder hamburger, gemarineerde kippendij, en een zalm-tonijn spies. Daarbij diverse salades en brood. Onze kok bereidt deze BBQ voor u tijdens het varen.

U kunt kiezen tussen een rondvaart van twee of drie uur. De begintijd kunt u zelf bepalen. De op- en afstapplaats vindt u in het centrum van Zwolle, naast parkeergarage het Maagjesbolwerk.

Prijs rondvaart 2 uur: € 295,- plus € 25,- p.p.
(6-50 pers.)
Prijs rondvaart 3 uur: € 395,- plus € 30,- p.p.
(6-50 pers.)

Is uw groep groter dan 50 personen? Wij kunnen twee boten voor u aan elkaar binden zodat er als het ware een groot schip ontstaat. U kunt bovenstaande prijzen simpelweg vermenigvuldigen met 2. (De prijzen p.p. blijven uiteraard wel gelijk)

U kunt deze rondvaart 7 dagen per week reserveren tussen 16.00 en 22.00 uur.

Bij regen overdekken wij de boot op uw verzoek zonder extra kosten.

Kookboot; kookworkshop op het water

Sinds 2015 geven wij ook kookworkshops op het water!

Op de kookboot, ons grootste schip met aan boord vele keukens, gaat u onder begeleiding van een kok aan de slag met de eerste voorbereidingen. Zo leert u alles over het snijden en marineren van diverse soorten vlees, het maken van verrassendste salades en sausjes en uiteraard een heerlijk toetjes.

Na anderhalf uur stapt u over op onze 50-persoons rondvaartsloep met aan boord twee grote BBQ`s en een kleine keuken. De liefhebbers van koken bereiden onder begeleiding van de kok de vleesgerechten terwijl het accent steeds meer verschuift naar gezellig tafelen en borrelen.

In totaal duurt het arrangement 4 uur; 1.5 uur voorbereiden op de kookboot en 2.5 uur varen/grillen op de rondvaartboot. De drankjes aan boord zijn inclusief en onbeperkt, dus geen hoge rekening achteraf!

 

Bij regen kunnen de boten worden overdekt en op beide boten is een toilet aan boord.

Prijs inclusief alle drankjes; € 59,- p.p. (minimaal 20 betalende personen).

Bezoek de website van: www.rondvaartzwolle.nl

Geef een reactie