Bedrijfsuitje

Laat de aanstaande bruid of bruidegom afscheid nemen van zijn of haar vrijgezellenbestaan met de gekste opdrachten. Het bedrijfsuitje is jouw kans om de groom- of bride-to-be nog even lekker voor gek te zetten. Je maakt de opdrachten zo gênant, avontuurlijk, creatief of gek als je zelf wilt. Vergeet niet om foto’s te maken zodat je deze bijzondere dag voor altijd vastlegt.

Gênante opdrachten bedrijfsuitje

Grijp jij je kans om de bruid of bruidegom even voor gek te zetten? Bedenk dan een paar gênante opdrachten die hij of zij moet uitvoeren tijdens het bedrijfsuitje of kies voor een erotische workshop. Wij hebben een paar opdrachten voor je bedacht waarmee je de dag wel doorkomt!

Straatmuzikant voor een dag

Leuk voor de vrijgezel met zangtalent, hilarisch voor eentje zonder. Daag de bruid of bruidegom uit om op te treden als straatmuzikant. Hij of zij mag niet stoppen voordat er een bepaald bedrag is opgehaald.

Hijs de vrijgezel in een grappig pak

Laat je creativiteit de vrije loop en verzin een komische look voor de vrijgezel. Wat dacht je van een konijnenpak, sexy burlesque-kostuum of over-the-top Don Juan compleet met fake borsthaar. Als je de bruidegom echt voor gek wilt zetten, trek je hem een prinsessenjurk aan, inclusief kroontje en toverstafje.

T-shirt met namen van exen

Maak een t-shirt voor de vrijgezelle man of vrouw met alle namen van zijn of haar exen en scharrels. Tijdens het bedrijfsuitje moet hij of zij deze dragen en zo veel mogelijk mensen vinden met deze namen. Elke gevonden naam mag je wegstrepen. Wel even een foto maken als bewijs natuurlijk!

Vrijgezellenfeest karaoke

Kunnen jullie een beetje zingen? Nee? Dan is een avondje karaoke een fantastische opdracht. Hoe minder zangtalent, hoe leuker het wordt. Vraag het lievelingsliedje van de vrijgezel aan en blèr samen keihard mee.

Avontuurlijke bedrijfsuitje opdrachten

Is de vrijgezel een echte daredevil en wil je kijken hoe ver hij of zij gaat om de opdrachten uit te voeren? Bekijk onze ideeën om de adrenaline te laten stromen. Niet geschikt voor angsthazen en bangeriken!

Bungeejumpen

Voor een echte avonturier is niets te eng. Blinddoek hem of haar en ga naar het pretpark om over de kop te gaan in de snelste achtbanen. Voor wat meer adrenaline kun je ook bungeejumpen of uit een vliegtuig springen (met parachute natuurlijk). Doe de blinddoek pas op het laatst af en gooi de vrijgezel in het diepe.

Dropping

Pocht de aanstaande bruid of bruidegom dat hij of zij overal zijn of haar weg weet te vinden? Eens kijken of dat ook lukt als hij in de middle of nowhere wordt gedropt. Geblinddoekt rij je de vrijgezel een tijdje rond, zodat hij de weg helemaal kwijt is. Vervolgens drop je hem en moet hij zelf zijn weg weer zien te vinden. Ook leuk voor de hele groep: een spannende speurtocht of interactieve citygame.

Scheuren in een racemonster

Rondscheuren op een crossmotor of offroad rijden is echt wat voor een dappere vrijgezel. Of ga quadrijden of ijskarten. Maak de vrijgezellendag nog wat spannender door er een wedstrijd van te maken. Welke man of vrouw komt als eerste over de finish?

Survival: kom jij droog aan de overkant?

Wat is er nou spannender dan survivallen? Als team moet je de obstakels zien te overwinnen om de overkant van het bloedstollende parcours te bereiken. Klauter over junglebruggen en tijger door de modder. Duw de vrijgezel niet ‘per ongeluk’ in het water…

Rustigere opdrachten bedrijfsuitje

Houdt de aanstaande bruid of bruidegom wel van een grapje, maar wil hij of zij écht niet voor gek gezet worden? Dan zijn er een heleboel opdrachten te bedenken voor het bedrijfsuitje die wel grappig zijn, maar niet te ver gaan. Het moet natuurlijk wel leuk blijven, ook voor de vrijgezelle man of vrouw.

Quiz: wie kent de vrijgezel het best?

Laat de groom- of bride-to-be een lijstje over zichzelf invullen met bijvoorbeeld de lievelingskleur, favoriete eten en exen. Je vraagt vervolgens aan het hele gezelschap om antwoord te geven op de vragen; wie weet het meest over de vrijgezel?

30 seconds

Het populaire spel 30 seconds is hartstikke leuk om te doen tijdens het bedrijfsuitje. Verdeel de groep in een paar teams en probeer in een halve minuut zo veel mogelijk begrippen te raden die er op het kaartje staan. Nog leuker: verzin zelf termen die je moet raden die bijvoorbeeld te maken hebben met de bruiloft of het aanstaande bruidspaar!

Ballonnenfeest

Blaas ballonnen op en stop in elke ballon een opdracht. Om beurten open je een ballon door erop te gaan zitten. Lees het briefje voor en doe precies wat de opdracht zegt; of het nou een gek dansje is, een eend nadoen of een telefoonnummer van iemand krijgen. Combineer het spel met een high tea of diner en het bedrijfsuitje is compleet!

Creatieve bedrijfsuitje opdrachten

Staat de vrijgezel graag in het middelpunt van de aandacht? Verzin dan een creatieve opdracht voor de vrijgezellendag waarbij hij of zij de ster mag spelen van een eigen modeshow, lipdub of film. Wij hebben alvast een paar leuke ideeën voor je creatieve bedrijfsuitje bedacht.

Lipdub maken

Kan de vrijgezel playbacken als de beste? Neem dan een eigen lipdub video op met de hele groep. Trek een gekke outfit aan, zoek een gaaf nummer uit en laat de camera maar draaien! Je kunt het filmpje afspelen op de bruiloft, niet van tevoren aan de bruid of bruidegom vertellen natuurlijk.

Modeshow van wc-papier

Organiseer een modeshow voor jou en je vriendinnen tijdens het bedrijfsuitje. Niet voor de laatste fashion met modieuze kledingstukken, maar met wc-papier! Fabriceer zelf een hippe outfit met behulp van toiletpapier. Durven jullie zo de stad nog in?

Filmster voor een dag

Staat de aanstaande bruid of bruidegom graag in de spotlights? Behandel hem of haar dan als een echte filmster en maak zelf een film. Drie maal raden wie de hoofdrol speelt… Maar er zijn natuurlijk ook een cameraman, bijrollen en figuranten nodig. Hilariteit gegarandeerd!

Meer tips en ideeën voor een onvergetelijk bedrijfsuitje

Verras de bride-to-be of aanstaande bruidegom met een bedrijfsuitje dat echt bij hem of haar past. Bij Vrijgezellenfeest.nl vind je nog veel meer ideeën en tips voor een onvergetelijke dag. Vind de leukste activiteiten voor mannen vrijgezellenfeesten en vrouwen vrijgezellenfeesten.