Moving

Stel jullie creativiteit op de proef en maak samen een film of trailer op een locatie naar keuze.

Misschien is jullie eigen bedrijf wel de perfecte setting om een ‘verhaal’ op film vast te laten leggen.
Verdeeld in teams gaan jullie tijdens een brainstorm alle ideeën verzamelen en deze vervolgens uitwerken onder begeleiding van onze regisseur. Als het draaiboek is gemaakt en dus de rollen en het bijpassende verkleedmateriaal zijn verdeeld, gaan jullie samen met de filmcrew naar leuke en geschikte ‘plekken’ om alle shots te filmen.

Jullie bedrijf, product of dienst eens anders in beeld, humor of romantiek op de werkvloer, autobiografisch of fictief, het is jullie verhaal. Acteer en improviseer als de camera draait en have fun, want dat staat wel voorop!

Tijdens een workshop filmproductie kan er worden aangeven welke effecten, muziek, titel, logo etc. jullie toegevoegd willen zien aan de film of trailer.
Onze editor gaat met al het materiaal aan de slag in de studio. Op verzoek en bij voldoende tijd kan er ook ter plekke worden gemonteerd en kunnen de films/trailers diezelfde dag nog worden vertoond. Absoluut verrassend en leuk om te zien hoe de ideeën van alle teams tot ontwikkeling zijn gekomen.

Ter afsluiting is er nog de uitreiking van de Awards, voor de beste film en voor het beste ‘talent’. De films en making of worden voor een optimale beeldkwaliteit digitaal toegestuurd en tevens ontvangt elke deelnemer deze op dvd. Voor de hoes worden er originele en toepasselijke foto’s gemaakt van alle teams. Wat een geweldig scenario!

Prijs: € 39,95 p.p. incl. btw (€ 34,18 p.p. excl. btw) vanaf 20 personen,
€ 44,95 p.p. incl. btw (€ 38,32 p.p. excl. btw) vanaf 10 personen
Inclusief: regisseur/cameraman, fotograaf, (verkleed)materiaal, apparatuur, dvd’s, montage/editor, foto’s en reiskosten (er komen dus geen verdere kosten bij)
Aantal personen: vanaf 10 (minder personen op aanvraag mogelijk)
Tijdsduur: 3 ½ uur
Locatie: geheel Nederland en België
Optioneel: catering