Lipdub music video

Teambuilding, promotie or just for fun… maak samen met ons een professionele lipdup/videoclip.

Een lipdub is een videofilm waarbij een groep(je) mensen op een bestaand nummer playbackt en acteert en die bij voorkeur in één take wordt opgenomen. Een goede lipdub moet tenminste voldoen aan de volgende kenmerken: spontaniteit, authenticiteit, deelname en last but not least lol!

Vaak wordt er voor gekozen om de lipdub te filmen op locatie, een goede promotie voor het bedrijf, school etc. De camera reist namelijk zogezegd tijdens een lang en continu shot door de verschillende ruimtes en situaties en laat zo zien welke faciliteiten er te bieden zijn. Nog een reden om een lipdub te maken is teambuilding, er moet namelijk nauw worden samengewerkt om een goed, creatief eindresultaat te bereiken. Dit vanzelfsprekend wel onder begeleiding van onze ervaren en professionele cameracrew.

Uiteraard kunnen jullie er ook voor kiezen om samen een lipdub te maken just for the fun of it. Samen playbacken of meezingen op een zelf uitgekozen nummer, acteren, verkleden en attributen maken dat levert ongetwijfeld plezier en leuk beeldmateriaal op. Dit beeldmateriaal wordt in de studio gemonteerd en het geluid wordt dan ook vervangen door die van het originele nummer. Voor elke deelnemer wordt de lipdub op dvd gezet en tijdens een fotoshoot wordt er een toepasselijke foto gemaakt voor de hoes. De lipdub wordt tevens digitaal toegestuurd zodat die eventueel in een optimale kwaliteit op jullie eigen website kan worden geplaatst.

Redenen genoeg dus om samen een lipdub te maken maar fun it is!