KraftBier Rondleiding en Proeverij

KraftBier Rondleiding en Proeverij

Zummer saome êene vatte? Goed bier en lekkere happen, ideaal voor ieder bedrijfsfeest!

Tijdens de rondleiding vertellen we kort over de geschiedenis van het Tilburgse Bier en hoe KraftBier is ontstaan. Je krijgt inzicht in het brouwproces waardoor je je volgende biertje extra zult waarderen. De proeverij bestaat standaard uit 4 proefbieren, waarbij we een korte uitleg geven. Extra proefbieren kunnen bijgeboekt worden en andere dranken i.p.v. KraftBier zijn ook geen probleem. Bij de bieren worden lekkere borrelhappen geserveerd. Deze zijn ook uit te breiden met extra gerechten uit één van de keukens in BANK15, waarbij zelfs een 3-gangen hap mogelijk is! Ook kunnen er bieren of merchandise mee naar huis genomen worden. Het arrangement is dus geheel naar eigen wens aan te passen. De rondleiding met proeverij duurt gemiddeld 2 uur.

De KraftBier brouwerij ligt op loopafstand van NS Station Tilburg en de binnenstad en kan dus goed gecombineerd worden met andere activiteiten in de stad.

Het arrangement is te boeken vanaf 15 personen. Mochten er minder personen deelnemen dan kunnen de missende personen met een kleine vergoeding afgekocht worden. Mail ons voor de mogelijkheden.

Voor de prijs van €19,50 p.p. is het volgende mogelijk:

  • Korte rondleiding door de brouwerij van 20-30 minuten
  • 4 proefbieren met uitleg
  • Lekker borrelhappen uit één van de keukens van BANK15

Een extra proefbier kan bijgeboekt worden vanaf €2,50 p.p., voor een uitbreiding van de borrelhappen wordt op maat een prijs gemaakt.

Website: www.kraftbier.nl