Karten, Prison Island & Lasergamen doe je bij de Kartfabrique!

 

De Kartfabrique in Utrecht staat garant voor een dag vol plezier. In een oude mengvoederfabriek vind je een racecircuit, een lasergame-arena en Prison Island. Neem plaats achter het stuur van de kart en geef plankgas op het circuit, voor de scherpschutters is er een kolossale lasergame-arena met drie verdiepingen en voor avonturen- en puzzelliefhebbers is er Prison Island.


Karten

De coureur in je komt naar boven als je op ons 750 meter lange circuit racet. De karts verkeren altijd in topconditie en zijn gelijk qua snelheid en prestatie. Op zoek naar wat meer competitie? Organiseer dan een teamrace voor al je collega’s. Kortom: karten doe je bij de Kartfabrique!

Grand café het Ketelhuis

In het hart van de Kartfabrique is Grand Café het Ketelhuis gevestigd. Hier kan je terecht voor een drankje, een hapje en een heerlijk diner.

 

Prison Island

Dit avonturenspel is de ideale mix tussen Fort Boyard en Escape Room. In ons cellencomplex zijn 24 cellen met fysieke, technische of tactische opdrachten. De perfecte activiteit voor groepen tot 80 personen. Maak teams van 3 tot 5 personen en verzamel genoeg punten om te ontsnappen uit Prison Island!

Lasergamen

Ga samen de strijd aan in onze lasergame arena. Dit verlaten pakhuis is met drie verdiepingen de grootste lasergame arena van Nederland gevestigd. Verslaan jullie het andere team in een lasergame strijd?

Website: www.kartfabrique.nl

Geef een reactie