Indoor surfen & bodyboarden in Utrecht

Op de Wavesurfer van Down Under in Nieuwegein (Utrecht) kan iedereen leren indoor surfen of bodyboarden. Het leukste bedrijfsuitje op het water!

Indoor surfen is unieke waterattractie voor jong en oud, beginners en pro’s! De indoor sport groeit dan ook sterk in populariteit in Nederland. Met een snelheid tussen de 30 en 70 kilometer per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten. Hierdoor ontstaat er een kunstmatige golf waar je heerlijk op kunt surfen. Down Under in Nieuwegein is de (enige) plek in Nederland waar je kunt indoor surfen op de wavesurfer. Je zal je niet bezeren, de Wavesurfer heeft namelijk een zachte en verende vloer die de kracht absorbeert. Tevens zal je een wetsuit dragen welke ook een beschermende functie heeft. Bij indoor surfen komt het water van buiten, uit onze Laagravense Plas. Door middel van heaters is de gehele ruimte verwarmd, waardoor je aangename waterpret zult ervaren. Het is ook mogelijk om te bodyboarden op de Wavesurfer.


Down Under is een multifunctionele locatie met meerdere mogelijkheden op het land en in het water. Voetgolf, beachvolleybal, wakeboarden, GPS teambuilding, noem het maar op! Maak een combinatie van activiteiten en sluit de dag af met een diner in het restaurant!

Vanaf € 18,50 per persoon

Website: www.downunder.nl/bedrijfsuitje