Indoor Skydiven!

Indoor Skydive Roosendaal

Wat is er leuker dan samen met je collega’s je grenzen verlegen en samen een unieke ervaring beleving? Niets toch?! Indoor Skydive Roosendaal biedt hét origineelste bedrijfsuitje!
Indoor Skydiven!
Iedereen kan indoor skydiven! Onder uitstekende begeleiding kan jij samen met collega’s in de windtunnel vliegen! Indoor skydiven is echt een onvergetelijke ervaring!

Teambuilding

Een frisse wind door het team laten waaien? Natuurlijk is het spannend om te indoor skydiven in de windtunnel in Roosendaal, maar daardoor is indoor skydiven ideaal voor een dagje teambuilding!

Leer je collega’s ook eens op een andere manier kennen tijdens de teambuilding bij Indoor Skydive Roosendaal. Samen gaan we de teamspirit vergroten en elkaars grenzen verlegen. Er bestaat geen betere boost dan indoor skydiven waardoor je samen met je collega’s vol aan de slag kunt gaan!

We bieden verschillende originele arrangementen met bedrijfsuitjes aan, dus er is altijd een arrangement dat perfect geschikt is voor jouw bedrijfsuitje.

Storm Arrangement

Programma vanaf €74,50

Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
Inchecken bij de incheckbalie
Omkleden naar je indoor skydive uitrusting
Uitgebreide instructie door je instructeur
3 indoor skydive sessie p.p.
Uitreiking van je indoor skydive certificaat
Nababbelen in Eetcafé “The Swoop” onder het genot van 1 consumptie p.p.
Afsluiting van je unieke beleving
Tijdsduur ongeveer 3 uur.

Tornado Arrangement

Wil je nog meer uit je bedrijfsuitje halen? Dan is het Tornado Arrangement met 5 indoor skydiven sessies p.p. echt iets voor jou! Dit is al mogelijk vanaf €99,50 p.p. Daarnaast krijg je een DVD van het skydiven om de onvergetelijke ervaring terug te kijken en elke keer opnieuw te beleven!

Combinatie Arrangement

Indoor Skydiven is een onvergetelijke ervaring! De unieke ervaring van het indoor skydiven is ook te combineren met een andere activiteit om de dag nóg leuker te maken! Zoals bijvoorbeeld indoor skiën en snowboarden, indoor karten, een golf clinic of zelfs Icekarten.

Vergaderen

Your mind is like a parachute, it only works when it’s open!

De Inofec Skybox is een creatieve ruimte waar zweven centraal staat. Deze luxe vergaderruimte kan je inspireren om tot de beste ideeën en oplossingen te komen. Een andere omgeving kan leiden tot nieuwe impulsen en kan creativiteit opwekken De ruimte is voorzien van de laatste technieken op vergadergebied zoals een 65inch Touchmonitor, flipovers, een magneetwand en nog veel meer

Indoor Skydive Roosendaal ligt direct aan de A17 en A58 en is zeer goed bereikbaar. Er zijn daarnaast ruim voldoende gratis parkeergelegenheden.

Uiteraard is het mogelijk om elk arrangement aan te vullen met een heerlijke lunch, diner en/of gezellige borrel.

Kijk voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op onze website.

Bezoek de website van: www.indoorskydive.com

Geef een reactie