Ibiza armbanden en tassen workshop

Tijdens de Ibiza armbanden workshop maak je drie armbanden. 1 tekstarmband, 1 kralen armband en 1 armband van koord en een bedeltje of kwastje. Of kies voor de hippe Ibiza tassen workshop. Tijdens deze leuke workshop ga je je eigen rieten Ibiza tas maken. De tas is ook te gebruiken als grote shopper. Je hebt de keuze uit sjablonen, kralen, verf, lint, belletjes, bedels en leer. Alles om het jouw eigen en unieke tas te maken.

WorkshopsbyIlja-videodag
WorkshopsbyIlja-videodag

Ibiza tassen en armbanden workshop

Tijdens deze leuke sieraden workshop gaan we 3 armbanden maken. Een tekstarmband. kralen armband en een armband van gekleurd koord met een bedeltje of kwastje. Om de tekstarmband te maken gebruiken we slagletters en een hamer. Ook zijn er verschillende figuurstempels aanwezig zoals een hartje of een ster. Er is een enorm grote keuze uit hoogwaardige materialen, mooie kleurtjes en verschillende designs. Alles om jouw armband uniek te maken.

Tijdens de Ibiza tassen workshop ga je je eigen rieten Ibiza tas maken. De tas is ook te gebruiken als grote shopper. Je hebt de keuze uit sjablonen, verf, lint, belletjes, bedels, kwastjes, kralen en leer. Alles om het jouw eigen unieke en persoonlijke tas te maken.

 

 

Website: www.byilja.nl