Hiawatha Actief

Originele bedrijfsuitjes in Dalfsen en Zwolle: Lelijke Eendentour, BarbecueBoot, De BBQ Donut, Drakenbootrace, Wie is de Mol?, Highland Games en Monnikenstrijd & Kloostermaal.

Hiawatha Actief
Lelijke Eendentour
Ludieke toertocht door Vechtdal Overijssel met teamstrijd en opdrachten onderweg. Middagtour, Dagtour en XL-tour tot 130 personen.

BarbecueBoot
Deze partyboot op de Overijsselse Vecht maakt van uw boottocht een gezellig onderonsje. In de rondzit op het achterdek staat de barbecue en binnen is een sfeervolle lounge met bar. Het dak kan eraf, dus bij mooi weer geniet u volop van de zon.

De BBQ Donut
Gezellig samen barbecueën terwijl u ronddobbert op de Zwolse stadsgracht of op de Vecht in Dalfsen. Het ultieme zomergevoel!

Drakenbootrace
Spektakel op het water! De stuurman houdt de boot op koers en de trommelaar geeft het ritme aan, terwijl de 16-koppige bemanning peddelt om het hardst. Door goed in teamverband te werken ontstaat kracht en snelheid. Fantastische teambuilding!

Wie is de Mol?
Een spannend spel in de binnenstad van Zwolle of een outdoor variant in Dalfsen. De teams gaan de strijd aan tijdens verschillende opdrachten, maar iemand (de mol) saboteert de boel. Aan jou de taak hem te ontmaskeren.

Highland Games
De krachten worden gemeten. Clans strijden om de eeuwige roem. Mannen én vrouwen gaan gehuld in kilt!

Monnikenstrijd & Kloostermaal
De Sassenpoort, het meest markante gebouw van Zwolle, is het sfeervolle decor voor deze teamstrijd. Verzamel aanwijzingen in de donkere kamer en kraak de code van de kist met blauwe munten. Na afloop is er een heerlijk culinair kloostermaal.

Bekijk de website: www.hiawatha-actief.nl

Geef een reactie