Bedrijfsfeestje in Zwolle of Dalfsen

Bedrijfsfeestje in Zwolle of Dalfsen

Op zoek naar een originele bedrijfsuitjes waarbij aan alles wordt gedacht? 

Hiawatha Actief organiseert het graag voor je! 

 

In Dalfsen ervaar je de ruimte en is het landschap onderdeel van jullie bedrijfsfeest, wat te denken van een Drakenbootrace; de ultieme vorm van samenwerking! 

In Zwolle maken wij gebruik van het gemak van de mooie (binnen)stad; dit varieert van ontsnappen uit een voormalige politiecel, een brainstormsessie al varend met de Blauwvinger of een teambuilding met je collega’s tijdens ‘The Battle’.

 

Een kleine greep uit ons aanbod: De Lelijke Eendentour, BarbecueBoot, De BBQ Donut, The Battle, Drakenbootrace, Wie is de Mol? en de Highland Games.

Lelijke Eendentour Zwolle
Ludieke toertocht door Vechtdal Overijssel met teamstrijd, samenwerking en opdrachten onderweg. Korte tour, Middagtour, Dagtour en XL-tour van 8 tot 130 personen.

BarbecueBoot Dalfsen
Deze partyboot op de Overijsselse Vecht maakt van uw boottocht een gezellig onderonsje. In de rondzit op het achterdek staat de barbecue en binnen is een sfeervolle lounge met bar. Het dak kan eraf, dus bij mooi weer geniet u volop van de zon. 

De BBQ Donut Dalfsen/Zwolle
Gezellig samen barbecueën terwijl u ronddobbert op de Zwolse stadsgracht of op de Vecht in Dalfsen. Per donut zijn er maximaal 10 zitplaatsen. In Dalfsen is er één donut beschikbaar. In de stadsgracht van Zwolle zijn er drie donuts aanwezig, zodat je met maximaal 30 personen kunt varen. 

The Battle Dalfsen/Zwolle

De teams strijden tegen elkaar op verschillende proeven, waarbij samenwerken essentieel is. 

Beschikt jouw team over stalen zenuwen om de puzzel goed op te lossen? Zijn er genoeg knappe koppen voor het maken van een goed waterleidingsysteem? Koele kikkers voor de evenwichtsproef? En hoe zit het met de conditie voor de uithoudingsproef? 

 

Drakenbootrace Dalfsen
Spektakel op het water! De stuurman houdt de boot op koers en de trommelaar geeft het ritme aan, terwijl de 16-koppige bemanning peddelt om het hardst. Door goed in teamverband te werken ontstaat kracht en snelheid. Fantastische teambuilding! Geschikt voor 11 tot 250 deelnemers!

Wie is de Mol? Zwolle
Een spannend spel in de binnenstad van Zwolle! De teams gaan de strijd aan tijdens verschillende opdrachten, maar iemand (de mol) saboteert de boel. Aan jou de taak hem te ontmaskeren.

Highland Games Dalfsen
De krachten worden gemeten. Clans strijden om de eeuwige roem. Mannen én vrouwen gaan gehuld in kilt!

Bekijk de website: www.hiawatha-actief.nl

Geef een reactie