Geploeter op de (roze) Scooter

Geploeter op de roze scooter
Geploeter op de roze scooter

Grand prix van Monaco, Jos Verstappen, laat me niet lachen! Met jullie rode scooters (de vrijgezel op de roze scooter) speuren jullie de omgeving af op zoek naar ludieke opdrachten. Wie wint deze ludieke speurtocht?

Lachen, gieren brullen op de scooter!
Geniet van de prachtige omgeving……een veelzijdig bedrijfsfeestje!

Parijs Dakar, Grand prix van Monaco, Schumacher, Jos Verstappen, laat me niet lachen!
Geploeter op de scooter voert u langs Nationaal Park de Biesbosch en langs en over de prachtige Maas. Dit is echter alleen maar het opwarmertje!

Na wat sightseeing nemen we eerst een pitstop en daarna zal u het moeten opnemen tegen de andere coureurs voor een heuse GPS speurtocht per scooter door Vestingstad Geertruidenberg en omstreken.
Tijdens de speurtocht zit u op de scooter en zal u moeten speuren per GPS. Soms zal u even moet stilstaan om uw route te bepalen want haastige spoed is zelden goed. Eenmaal het GPS punt gevonden dan zult u een opdracht moeten uitvoeren. Deze opdrachten zijn simpel en ludiek, en d lachspieren zullen zeker een work-out krijgen.

Het team dat de meesten opdrachten goed heeft uitgevoerd, scoort de meeste punten en zal de winnaar zijn van deze speurtocht Dit wordt natuurlijk bekend gemaakt door een leuke prijsuitreiking inclusief prijs voor de winnaar!

De scooters rijden niet harder dan 25 km per uur en hierdoor heeft u geen helm nodig. Wat u wel nodig heeft is een brommercertificaat of autorijbewijs.

Na de Scooter Dorpen Derby zal u ongetwijfeld dorst en honger hebben, dus gezellig borrelen en daarna lekker genieten van een barbecue of een overheerlijk diner. Ook dit kunnen wij voor u regelen! Boek snel want dan heeft u pole position!

Voorbeeldprogramma:
13:00 Ontvangst met koffie en gebak
13:30 Scootertocht door de mooie omgeving (warmrijden)
14:30 Pitstop op een terrasje, bepaling van pole position
15:00 Start Scooter Dorpen Derby
17:15 Einde Scooter Dorpen Derby
17:30 Start barbecue of diner

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen

Website: www.scootertjegezond.nl