Flavour Visagie / Make-up workshop.

Flavour Visagie voor o.a. make-up workshops, fotoshoots, visagie & hairstyling metarmorphoses en meer..
Flavour Visagie / Make-up workshop.
Bedrijfsfeest: MAKE-UP WORKSHOP / VISAGIE / FOTOSHOOT

Een uniek beauty bedrijfsfeest voor vrouwen in Rotterdam: zo mag het visagie bedrijfsuitje van Flavour Visagie wel omschreven worden. Wij bieden als beauty bedrijfsfeestjes 2 verschillende opties aan:

Beauty bedrijfsfeest vrouwen OPTIE 1

MAKE-UP / VISAGIE WORKSHOP

Tijdens dit bedrijfsuitje leren jullie van de visagistes hoe jij je het mooiste kan opmaken met de juiste make-up produkten. Afhankelijk van het aantal deelneemsters, zijn er meerdere visagistes aanwezig om dit bedrijfsuitje te begeleiden. Tijdens het bedrijfsuitje komen meerdere visagie onderwerpen aan bod, o.a. de volgende visagie stappen: camouflage, foundation, wenkbrauwen, oogmake-up, mascara, blush en lipstick/lipgloss. Het bedrijfsfeest is duurt ongeveer drie uur, afhankelijk van het aantal deelnemers. De prijs van het bedrijfsfeestje in onze salon in Rotterdam is tevens afhankelijk van het aantal deelnemers. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze salon in Rotterdam te komen, dan is het soms ook mogelijk dat wij het bedrijfsfeest ergens op locatie in omgeving Zuid-Holland organiseren.

Beauty bedrijfsfeest vrouwen OPTIE 2

VISAGIE: OPGEMAAKT WORDEN DOOR EEN PROFESSIONEEL VISAGISTE

De deelnemers aan dit beauty bedrijfsuitje worden professioneel opgemaakt door onze visagistes met make-up merken zoals Pupa, Karaja en Black Opal. Iedereen wordt voorzien van persoonlijke make-up tips en er is ruimte om jullie visagie/beauty vragen te beantwoorden. Alle make-up produkten zijn ook bij ons wanneer gewenst, aan te schaffen. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze salon in Rotterdam te komen, dan is het soms ook mogelijk dat wij het bedrijfsuitje ergens aan huis/op locatie in Zuid-Holland organiseren.

info.

Tijdens het bedrijfsuitje voor vrouwen is er voldoende te drinken voor iedere deelneemster. Wij zorgen voor koffie, thee, limonade en een glaasje rose. Uiteraard wordt ook voor lekkernijen gezorgd, in de vorm van cake en zoutjes.

FOTOSHOOT

Het is ook mogelijk om het bedrijfsfeestje te combineren met een professionele fotoshoot. Per persoon worden meerdere foto`s genomen door een professionele fotografe. Ieder persoon mag de twee mooiste portretfoto’s van zichzelf uitkiezen en één groepsfoto. Deze worden digitaal aangeleverd. Zo heb je een heel leuke herinnering aan het bedrijsfeest. De fotoshoot vind plaats in onze salon in rotterdam plaats.

Wilt u meer informatie over de beauty bedrijfsfeesten van Flavour Visagie, neem dan gerust contact met ons op.

LET OP: Hou onze website in de gaten voor onze actuele bedrijfsuitjes aanbiedingen.

Bij Flavour Visagie kan je tevens terecht voor:

– Bruidsdiensten

– Gelegenheidsmake-up

– Make-up advies

– Make-up workshop

– Visagie en photoshoot

– Kinder-en tienerfeestjes

– Vrijgezellenfeestjes

– Bedrijfsuitjes

– Hand-en nagelverzorging

– Wimper-en/of wenkbrauwen behandeling

– Visagie trainingen

– Permanente make-up

– Spray-tanning

Bezoek de website van: www.flavourvisagie.nl

Geef een reactie