Escape Room Weesp ‘De Toneelmeester’

Maak er echt een origineel feestje van en laat je met je collega’s opsluiten in onze spannende escape room!

Escape Room Weesp ‘De Toneelmeester’ bevindt zich in het backstage gedeelte van een echt theater. De deur gaat achter je op slot en is het aan jouw team om binnen zestig minuten te ontsnappen door samen te werken, codes te kraken, deuren te openen en zo nu en dan goed te schrikken. Omdat onze escape room door echte decorbouwers is gemaakt ziet hij er geweldig uit en de puzzels zullen jullie absoluut verbazen en zijn zeer goed doordacht.

Onze escape room wordt vaak gecombineerd met andere evenementen in onze theaterzaal, wat dacht je van de Spelshow van cabaretier Sara Kroos?

Sara Kroos

Terwijl er omstebeurt een team de escape room gaat doen, geniet de rest van de hilarische spelshow van Sara in onze theaterzaal. Aan het einde van de avond wordt het team met de snelste tijd bekend gemaakt. Karaoke, een workshop acteren, een spelshow of walking diner, we werken graag op maat en passen ons aan aan de grootte van de groep. We hebben diverse evenementen om te combineren met de escape room in ons gezellige theater en daar gaan we graag over met je in gesprek.

Website: Escape Room Weesp