CarSmash Amsterdam

CarSmash is nieuw op de markt en geeft je de kans een echte auto te bewerken met sloophamers, honkbalknuppels en golf clubs. Wat wil je nog meer?

Boys will be boys, zeker tijdens deze ultieme anger management activiteit. (Dames zijn uiteraard ook welkom!)

Feitelijk geeft CarSmash je de mogelijkheid een auto aan diggelen te meppen op een autosloperij met allerlei werkgerei. Sloophamers, honkbalknuppels, hockeystick, golf clubs en nog veel meer. Alles is aanwezig voor een hoop plezier!

CarSmash vindt plaats in de hemel voor mannen: een grimmig autokerkhof gevuld met oud ijzer. Laat je lekker gaan en ontdek hoeveel schade je kunt aanrichten voordat ‘t brik de pijp uitgaat.

Veiligheid nemen we erg serieus. Daarom krijgt elke deelnemer beschermende kleding, handschoenen en een bril.

CarSmash heeft een minimale groepsgrootte van 8 deelnemers.
Bij 8 personen krijgen jullie 1 auto. Bij 9 – 16 deelnemers 2 auto’s, bij 17 – 24 deelnemers 3 auto’s etc.
Uiteraard zijn er extra auto’s aan te schaffen als dit gewenst is.

Afhankelijk van het aantal deelnemers duurt de activiteit minimaal anderhalf uur. Als jullie willen kunnen we ook het vervoer verzorgen van en naar de sloperij.

Deze activiteit is nieuw op de markt en is erg populair. Ideaal tijdens vrijgezellenfeesten, weekendjes weg met vrienden en team-building evenementen.

Op zoek naar een unieke, fantastische activiteit? Neem dan snel contact met ons op! We staan klaar om jullie een fantastische ervaring te bezorgen

Bezoek de website van: www.carsmash.nl

Geef een reactie