Blokarten, Powerkiten, Kitebuggyen en nog veel meer!

Blokarten, Powerkiten, Kitebuggyen en nog veel meer!

Na • tu • ral high  = 1 euforisch gevoel gevoed door adrenaline

De naam ‘Natural High’ is letterlijk aan komen waaien en geeft exact weer wat je bij ons kunt verwachten: het ‘Natural’ staat voor het natuurlijke en onstuimige karakter van onze activiteiten en de ongedwongen en toegankelijke sfeer die bij ons heerst. Het ‘High’ staat voor het euforische gevoel dat het ‘Natural’ je kan laten ervaren en dat je mee zult nemen naar huis; zorgeloos, vrij, opgeladen en voldaan.Natural High organiseert met passie sportieve en gezellige strandprogramma’s op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland.

Onze kernactiviteiten:

  • Blokarten (strandzeilen):   Heen en weer ‘blazen’ in een kart zonder motor maar met zeil
  • Powerkiten:                           Vliegeren, maar dan met een vlieger met heel veel power
  • Kitebuggyen:                         Met die vlieger in een buggy stappen en heen en weer ‘vliegen’
  • Kitesurfen:                             Maak kennis met deze spectaculaire watersport

Daarnaast bieden wij o.a. de volgende aanvullende activiteiten: Beachchallenge, Stand up Paddle Boarden, Beachyoga, Beachgolf, Raften, Branding Kajakken, Skimboarden en nog veel meer..

Je kunt het programma geheel naar eigen wens samenstellen, daarbij zijn verschillende combinaties van bovenstaande activiteiten mogelijk. Onze kernactiviteiten zijn uiteraard ook los te boeken!

Beachclub Natural High

Alle activiteiten vinden plaats vanuit onze eigen strandtent: Beachclub Natural High. Wij maken de dag compleet met een lunch, borrel of barbecue op ons uitgestrekte terras.

Bereikbaarheid

De Brouwersdam is makkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam, maar ook vanuit Noord-Brabant en Zeeland, vanwege de ligging direct aan de N57. Er is bij ons ruim voldoende, gratis parkeergelegenheid, direct aan onze Beachclub.

Bezoek de website: www.natural-high.nl

Geef een reactie