Blokarten op het breedste strand van Nederland

Blokarten

Blokarten op het breedste strand van Nederland

Racen over het strand en genieten van de vrijheid, dat is blokarten. Deze spectaculaire activiteit vormt  een fantastische invulling voor actieve bedrijfsuitjes. Blokarten is ontzettend gaaf en iedereen kan het! Voor het strandzeilen is geen ervaring vereist en ook beginners leren het zelfstandig rijden binnen 5 minuten aan!

Blokarten laat zicht tevens goed combineren met andere activiteiten zodat ook een geheel dagvullend programma kan worden opgezet. Hierbij kunt u denken aan outdoor lasergamen, een workshop handboog schieten, powerkiten of een pijlsnelle tocht over de golven van de Noordzee tijden het RIB varen.

Na afloop van het actieve programma verzorgen we voor u een gezellige borrel en een overheerlijk diner bij een gezellig strandpaviljoen.

Blokarten bij Eventmaker

Eventmaker is de specialist als het gaat om blokarten. Het strandzeilen wordt aangeboden op het breedste strand van Nederland, waardoor elk moment van de dag gereden kan worden op een groot stuk strand. Zelfs buiten het getijde om en bij alle windrichtingen heeft u de ruimte, en ruimte betekent snelheid en beleving.

Natuurlijk rijdt u bij Eventmaker met echte A-merk blokarts. Karren die licht zijn en dus bij de minste windvlagen al zorgen voor een goede beleving. Daarbij wordt de veiligheid van uw mensen garandeert door onze aansluiting bij het internationale Sport Institute Europe!

Eventmaker staat voor de beste beleving!

Eventmaker is een full service evenementenbureau en verzorgt uw bedrijfsuitje van begin tot eind. Wij adviseren u graag, en denken mee voor een bedrijfsuitje dat voor uw gezelschap  de beste beleving voort brengt. Alle materialen zijn in eigen beheer en voor aanvullende service zoals horeca en vervoer hebben wij een ijzersterk netwerk opgebouwd.

Vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen beteken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw bedrijfsuitje zodat wij met u mee kunnen denken!

Kijk op http://www.eventmaker.nl voor meer informatie