Big-Limo Limousines

Een bedrijfsfeest begint met Big Limo Limousines! Feesten in een stoere Hummer, een stijlvolle Chrysler 300c, of een klassieke Lincoln? Niemand doet het beter!!

Big-Limo Limousines

Big Limo Limousines maakt er een onvergetelijk feest van! En aan aandacht zal het jullie niet ontbreken. Stap als een echte VIP in de limousine over de rode loper, de champagne of Fresita staat koud in de rijkgevulde bar, de feestverlichting staat aan, de LCD-TVscreens en speakers spelen elk gewenste DVD af (óók de eigen DVD`s kunnen mee!), 100% privacy door de geblindeerde ruiten en het feest kan beginnen.

Wat hadden jullie in gedachten?

  • De jubilaris verrassen met een rondrit (overdag of `s nachts?)
  • Vervoer naar een restaurant?
  • Cruisen van club naar club?
  • Eigen ideetjes voor deze dag?
  • Een combinatie van dit alles?

Je kunt het zo gek niet bedenken of Big Limo Limousines regelt het! Vul het info-formulier in of bezoek de website (tarieven staan er duidelijk op) en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.

Er staat een professioneel getrainde chauffeur gedurende de hele tour voor u klaar, die ervoor zal zorgen dat het jullie aan niets zal ontbreken.

Big Limo Limousines heeft vestigingen in Alkmaar, Maastricht, Nijmegen, Utrecht of Zoetermeer en rijdt uitsluitend met de laatste modellen limousines(totale wagenpark van 18 limousines!) waar per limousine max. 8 of 16 pers. in plaats kunnen nemen.

Bezoek de website van: www.big-limo.nl

Geef een reactie