Bedrijfsuitje.be

EEN RACE EXPERIENCE TIJDENS JE VRIJGEZELLENFEEST BELEVEN

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Race met zes geavanceerde 1 simulatoren tegen elkaar bij Immersive Experiences. Geef de bachelor een penalty en kies uit een van de 160 racewagens.

RACE EXPERIENCE banner

Bij Immersive in Almere kun je met maximaal 16 personen racen in de geavanceerde bewegende en Formule  simulatoren.

Voel je jezelf een echte racecoureur en ga de baan op met Formule 1 wagens, supercars, hypercars en nog veel meer. De simulatoren zijn voorzien van de allerbeste accessoires zodat het racen levensecht aanvoelt. Neem bijvoorbeeld plaats in de bewegende racesimulatoren, doe je gordel om, zet de Virtual Reality bril op en ga de baan op. Verschillende moeilijkheidsgraden kunnen ingesteld worden zodat er genoeg plezier is voor de ervaren coureurs en minder ervaren racers.

Een bedrijfsuitje beleven bij Immersive kun je van 50 tot en met 125 minuten beleven. Jullie mogen zelf het circuit, de wagens en andere afstellingen bepalen. Onze racecoureurs zullen jullie begeleiden en instructies geven zodat jullie nog beter de bochten doorkomen.

De totale racetijd mogen jullie zelf verdelen per persoon. De personen die even niet racen kunnen als toeschouwers meekijken of genieten van een koud of warm drankje in onze lounge. Speciaal eetwensen? Geef het aan ons door.

Een uniek en sportief bedrijfsuitje beleef je bij Immersive Experiences in Almere.

Parkeren is gratis en we zijn goed bereikbaar voor groepen uit heel nederland

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

  • Tarieven & prijzen
  • Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit