Bedrijfsuitje

Driften bedrijfsuitje

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Driften Vrijgezellenfeest

Een driftcursus als bedrijfsuitje volgen! Je krijgt wat theorie en leert over verschillende drifttechnieken. Daarna ga je de driftbaan in Nuenen op met een speciale driftauto. Laat je vrienden of collega’s zien hoe jij kunt driften!

Driften in Eindhoven is een onvergetelijke ervaring. Op de driftbaan in Nuenen leer je driften onder verschillende weersomstandigheden. Een natte en gladde baan is de basis voor een goed potje driften met de auto. Je stapt in één van onze driftauto’s en betreed de baan. Via een portofoon krijg je instructies over hoe de auto te besturen. De instructeur blijft buiten de auto om te zien wat er gebeurt, én zo is er extra plek in de auto om je vrienden of collega’s mee te laten genieten van je driftkunsten.

Driftcursus

Zomaar driften gaat natuurlijk niet, vandaar dat je eerst een kleine theorieles krijgt over de verschillende drifttechnieken en de effecten die je zult ervaren op de driftbaan. Driften in Noord-Brabant is een top uitje voor een vriendendag of bedrijfsuitje. Theorie en praktijk op één dag, zo heb je gegarandeerd FUN! Een leukere driftcursus als Vrijgezellenfeest ga je niet vinden, dit zul je je nog lang herinneren.

Coronaproof Driften op 1.5 meter

Driften gaat met 2 personen in een auto en dat hebben we aangepast naar veilige omstandigheden. Omdat meerijden net zo leuk is als zelf sturen, kan de bijrijder nu plaatsnemen op de achterbank. Middels een plastic scherm zijn jullie van elkaar gescheiden, zo zit je allebei veilig in de auto. Ook instructeur en deelnemers kunnen gemakkelijk 1,5 meter afstand houden, dat organiseren we met speciale lijnen.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Cursus van 1 uur € 64,95

Cursus van 2 uur € 89,95

Cursus van 3 uur € 99,95

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review