Bedrijfsuitje

Dinner in Motion

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Dinner in Motion is een 360 graden restaurant!

Uit eten terwijl om je heen én op tafel de meest prachtige beelden verschijnen. Aan een lange tafel ga je samen met andere gasten op culinaire reis en krijg je een uitgebreid zeer verfijnd menu geserveerd. Een nieuwe manier van dineren!

Het concept is niet alleen geschikt voor de particuliere bezoeker, maar juist ook voor groepen. Beleef samen met vrienden, familie of collega’s een bijzondere avond met of zonder eigen custom-made introscène!

Een perfect en origineel uitje voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje. Je kunt met zowel grote als kleine groepen aanschuiven aan tafel.

Het menu is helemaal afgestemd op de show, daarom serveren wij ook geen à la carte. Uiteraard kun je vooraf je dieetwensen doorgeven, zodat je tijdens de show een ander passend gerecht geserveerd krijgt.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review