Bedrijfsuitje

Vrijgezellenfeest mannen

Een bedrijfsuitje voor mannen organiseren is in een handomdraai geregeld met de tientallen fantastische activiteiten van Vrijgezellenfeest.nl! Gaat je beste vriend, broer of zwager trouwen? Wij helpen je graag met het organiseren van de vrijgezellendag voor de aanstaande bruidegom, zodat jullie een spectaculaire dag beleven.

Een onvergetelijk bedrijfsuitje voor mannen

Een mannen bedrijfsuitje is het spectaculairst met stoere, sportieve activiteiten en hilarische spellen. Wij helpen je bij het organiseren van een origineel bedrijfsuitje voor mannen, zodat het een onvergetelijke dag wordt!

  • Vrijgezellenfeesten voor mannen: voor elk budget
  • Keuze uit meer dan 90 activiteiten: van erotisch tot sportief
  • Geschikt voor grote en kleine groepen
  • Tips en ideeën voor elk mannen bedrijfsuitje

Bekijk het aanbod vrijgezellenfeesten

Workshop burlesque
Vier jullie vrouwelijkheid met de workshop Burlesque en stap in de wondere wereld van deze dansstijl. Tijdens de Burlesque workshop leren jij en je vriendinnen op sensuele wijze te dansen en te verleiden.
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
trike_e-scooter_tour_praag_bedrijfsuitje
Heerlijk touren op de Trike e-scooters in Praag. Een leuke ontspannen tour waarbij je de stad gaat verkennen op deze te gekke trikes.
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
All Beach Events Vrijgezellenfeest 1
Expeditie crusoë is gebaseerd op het TV spel expeditie Robinson. Voor de vrijgezel is deze activiteit de ultieme test!
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
virtual reality formule 1
Race tegen elkaar en ervaar hoe het is om een formule 1 auto te besturen in een van onze VRF1 race simulatoren.
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Even helemaal van de planeet. He-le-maal wappie. Het overkomt Phil, Dough, Alan en Stu, de mannen uit de briljante film The Hangover. Om vervolgens in rap tempo de vorige avond - of eigenlijk meer ‘de ochtend’ - opnieuw te beleven. Tegen wil en d(r)ank, met een bonkende kater in je kop.
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Mountainbiken Praag
Mountainbiken in Praag is de perfecte activiteit voor de actieve reiziger. Deze fantastische mountainbike tour neemt je mee naar het mooiste kasteel in Tsjechië, namelijk kasteel Karlstejn
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Een bedrijfsuitje mannen organiseren voor elk budget

Qua budget heb je de mogelijkheid om te kiezen: wil je een goedkoop bedrijfsuitje voor mannen organiseren of mag de vrijgezellendag wel wat kosten? Je verrast de aanstaande bruidegom in ieder geval altijd met een spectaculair bedrijfsuitje. Je kunt een bedrijfsuitje organiseren in elke provincie van Nederland, dus ook bij jou in de buurt.

vrijgezellenfeest-mannen-1-0Culinair bedrijfsuitje voor heren

Het dinerspel is een combinatie van lekker eten en entertainment. Al tafelend speel je een komisch spel: je lost een bizarre moord op of schittert in ‘Hollandse Helden’. Houden jullie wel van een biertje? Dan is de Bavaria biertour een leuk bedrijfsuitje. Met het (gevulde) proefglas in de hand zie je hoe Bavaria zijn bier brouwt. Bekijk al onze culinaire vrijgezellenfeesten.

 

vrijgezellenfeest-mannenErotisch bedrijfsuitje voor mannen

Het wordt gegarandeerd lachen met een erotisch bedrijfsuitje voor mannen! In Club Stripbabes heb je de keuze uit een workshop striptease en een erotische quiz. Een stripper voert een stripteaseshow of lapdance uit voor de toekomstige bruidegom.

 

 

BubbelbalSportieve vrijgezellenfeesten voor mannen

Organiseer je een bedrijfsuitje voor mannen, dan is het altijd een goed idee om een sportieve activiteit te kiezen. Voor een hilarisch bedrijfsuitje met een sportief tintje kies je bijvoorbeeld een workshop airguitar, doe je mee aan de uitdagende Highland Games of ga je voor een potje BubbelBal.

 

Een feestelijke avond met een mannen bedrijfsuitje

Maak van het bedrijfsuitje met je vrienden een echte party met de meest spectaculaire activiteiten. Wat dacht je van een gezellig bedrijfsuitje met alle mannen op de borrelboot, een rondleiding op de wallen of een vrijgezellen weekend in Praag

 

 

Tips voor het organiseren van een bedrijfsuitje voor heren

Een bedrijfsuitje organiseren is niet ingewikkeld, maar je moet wel rekening houden met een paar zaken. Gebruik onze tips voor het organiseren van het bedrijfsuitje voor de toekomstige bruidegom.

Tip 1: het bedrijfsuitje voor hem samen organiseren

Organiseer het bedrijfsuitje voor mannen samen met een vriend. Samen doe je meer ideeën op en kun je gemakkelijker een bedrijfsuitje organiseren. Bekijk de mogelijkheden in het overzicht op deze pagina en reserveer de activiteit of locatie ruim van tevoren.

 

Tip 2: op tijd een datum prikken

Zorg dat het bedrijfsuitje minstens twee weken voor de trouwerij plaatsvindt om The Hangover-taferelen te voorkomen, waarbij de bruidegom bijna te laat komt op zijn eigen bruiloft. Voor het prikken van een datum kun je een digitale agenda of datumprikker gebruiken, dan is het in no time geregeld.

 

   

Tip 3: budget bepalen voor het bedrijfsuitje

Je kunt een bedrijfsuitje voor mannen zo goedkoop of zo duur maken als je zelf wilt. Houd er wel rekening mee dat alle heren meebetalen en dat niet iedereen evenveel kan of wil besteden aan het bedrijfsuitje. Maak vooraf een begroting van de kosten, zodat je weet wat je kwijt bent.

Wil je nog meer tips voor het organiseren van een bedrijfsuitje voor mannen, bekijk dan onze pagina met tips en ideeën voor een fantastisch bedrijfsuitje.

Vrijgezellenfeesten door heel Nederland en in het buitenland

Kies een stoer bedrijfsuitje uit al onze arrangementen. Je kunt je bedrijfsuitje vieren door heel Nederland, maar ook in België. Ook vind je bij ons vrijgezellenfeesten in het buitenland. Hieronder een greep uit de mogelijkheden:

Bekijk alle arrangementen voor mannen vrijgezellenfeesten

Zoek een activiteit uit in ons uitgebreide aanbod spannende en hilarische vrijgezellenfeesten voor mannen. Ga een dag op stap met de mannen en beleef een spectaculair bedrijfsuitje! Wil je meer weten over onze vrijgezellenfeesten? Vul dan ons contactformulier in.