Bedrijfsuitje zeilen

Bedrijfsuitje zeilen? Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje?

H2Oevents is de specialist voor teamuitjes met een spetterend karakter!

Voor originele, gezellige, afwisselende en goed verzorgde team-uitjes bent u hier op het juiste adres. De team-uitjes van H2Oevents zijn zeer geschikt voor bedrijfsuitjesrelatie-dagenpersoneelsfeesten en incentives.

Onze arrangementen voor bedrijven bevatten onderdelen als; skutsje zeilenRIB-varenwaterskiën, wakeboardenbanaanvaren, fierljeppen, SUP, kanovaren, fietstocht en wedstrijdprogramma. De arrangementen zijn onderdeel van een dagprogramma, meerdaags- of weekeinde-programma.

Naast de arrangementen bieden wij ook programma’s op maat. Bij deze evenementen stellen wij in nauw overleg met u een gaaf programma samen!Voor overnachtingen werken wij samen met groepsaccomodaties, pensions, hotels en bungalowparken.

Bedrijven & personeelsverenigingen kiezen voor H2Oevents om de verrassende en goed verzorgd zeiluitjes. Op een zeilschip kunnen mensen zowel actief zijn als lekker genieten van de omgeving, het water en de natuur. Juist deze afwisseling zorgt ervoor dat alle deelnemers het als prettig ervaren. Dit maakt zeilen ook zeer geschikt als teambuilding-dag!

Een dagtocht skûtsje-zeilen kan betekenen dat we in het mooie watersportdorpje Heeg rond 10u de groep ontvangen in een sfeervol restaurant.

Na de heerlijke Friese oranjekoek houdt de schipper zijn welkomstwoordje en is het tijd om in te schepen. Optioneel hebben wij voor de gasten luxe zeilkleding. In combinatie met onze roef, het toilet, de kombuis en de zitzakken aan dek zorgt dit voor voldoende comfort aan boord.

We gaan lekker zeilen op het Heegermeer en De Fluessen. We gaan richting Gaastmeer, Koudum, Woudsend, Balk of Sloten en doen rond de middag een restaurant aan voor een luxe lunchbuffet. Maar een goede picknicklunch aan boord kan natuurlijk ook!

Aan boord kunnen alle taken door de gasten worden uitgevoerd. Het helmhout, de zwaarden, de fok. Bij elke overstag mogen de gasten laten zien hoe ze het skûtsje de baas zijn.

Skûtsje zeilen is ook heel geschikt als relatie-evenement. Afhankelijk van de groepsgrootte kunnen er meerdere skûtsjes worden ingezet waarbij het mogelijk is om tussen de teams wedstrijden te organiseren.

Het organiseren van een zeilwedstrijd, regatta of matchrace behoort tot de mogelijkheden. Wij organiseren per jaar vele skûtsje-wedstrijden voor bedrijven.

Ook heel populair is de Melkrace. Een skûtsje-dagtocht waarbij we melk voor het restaurant gaan halen op de boerderij. Aan de andere kant van het meer! In 3 manches varen we de Melkrace waarbij het winnende team de Melkrace bokaal in ontvangst mag nemen!

Website: http://www.h2oevents.nl/content/24/bedrijfsuitje-zeilen.html