Bedrijfsuitje

Originele bedrijfsuitjes in Drenthe

Drenthe biedt tal van mogelijkheden voor bedrijfsuitjes, of het nu gaat om teambuildingactiviteiten, culturele uitjes of ontspanning. Hier zijn enkele suggesties voor bedrijfsuitjes in Drenthe:

CarSmash Amsterdam
Bij CarSmash krijg je de unieke kans om samen met je hele team ongegeneerd een auto compleet aan gruzelementen te slaan.
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
virtual reality formule 1
Race tegen elkaar en ervaar hoe het is om een formule 1 auto te besturen in een van onze VRF1 race simulatoren.
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Drenthe biedt verschillende mogelijkheden voor originele bedrijfsuitjes. Hier zijn enkele ideeën die je kunt overwegen:

  1. Boswachter voor een dag: Laat je team deelnemen aan een dag als boswachter. Ze kunnen leren over lokale flora en fauna, meehelpen met het onderhoud van het bos en misschien zelfs betrokken zijn bij natuurbehoudsprojecten.

  2. GPS-fietstocht met teambuilding: Organiseer een fietstocht door de prachtige natuur van Drenthe met behulp van GPS. Onderweg kunnen teams verschillende teambuildingactiviteiten uitvoeren, zoals raadsels oplossen of samenwerkingsspelletjes.

  3. Historische stadswandeling: Verken de historische steden in Drenthe, zoals Assen of Coevorden, met een gids die verhalen vertelt over de geschiedenis van de regio. Voeg een competitief element toe door vragen te stellen over de geschiedenis, met prijzen voor het winnende team.

  4. Kookworkshop met streekproducten: Laat je team de culinaire kant van Drenthe ontdekken door een kookworkshop te volgen met streekproducten. Samen koken en genieten van lokale lekkernijen versterkt de teamgeest.

  5. Boerderij-ervaring: Bezoek een lokale boerderij en ervaar het boerenleven. Teams kunnen deelnemen aan boerderijactiviteiten, zoals het melken van koeien, verzorgen van dieren of zelfs het maken van kaas.

  6. Workshop Drentsche Aa schilderen: De Drentsche Aa is een prachtig natuurgebied. Organiseer een schilderworkshop waarbij de deelnemers de natuurlijke schoonheid van de omgeving vastleggen op doek.

  7. Escape room in de natuur: Zet een draai aan de traditionele escape room door er een buitenactiviteit van te maken. Verstop aanwijzingen in de natuur en laat teams samenwerken om puzzels op te lossen en de ‘escape’ te vinden.

  8. Kano- of kajaktocht: Verken de waterwegen van Drenthe per kano of kajak. Dit is niet alleen een leuke activiteit, maar ook een geweldige manier om de natuurlijke schoonheid van de regio te waarderen.

  9. Highland Games: Organiseer een dag vol traditionele Highland Games, zoals touwtrekken, boomstamwerpen en kogelstoten. Het is een leuke en competitieve manier om de teamgeest te versterken.

  10. Sterrenkijkavond: Breng je team bij elkaar voor een avond onder de sterrenhemel. Huur een lokale astronoom in om een presentatie te geven en zet telescopen op om sterren te bekijken.

Zorg ervoor dat je de interesses en fysieke capaciteiten van je teamleden in overweging neemt bij het plannen van het bedrijfsuitje.