Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje in Dokkum

Originele bedrijfsuitjes in Dokkum

Voor een bedrijfsuitje in Dokkum, een stad in Friesland, zijn er diverse activiteiten en locaties die je kunt overwegen. Hier zijn enkele suggesties:

 1. Historische Stadswandeling:

  • Verken het historische centrum van Dokkum met een stadswandeling. Bezoek bezienswaardigheden zoals de Waterpoort, de Grote Kerk en het Stadhuis.
 2. Teambuildingactiviteiten bij de Friese Bierbrouwerij Bonifatius:

  • Plan teambuildingactiviteiten, zoals een rondleiding en bierproeverij bij de Friese Bierbrouwerij Bonifatius. Het is een leuke manier om het team te verbinden.
 3. Workshop Friese Schilderkunst:

  • Doe een creatieve workshop, zoals een schilderworkshop waarin je de Friese schilderkunst kunt ontdekken.
 4. Boottocht over de Dokkumer Ee:

  • Organiseer een ontspannen boottocht over de Dokkumer Ee. Het biedt een prachtige manier om de omgeving vanaf het water te verkennen.
 5. Dinner Cruise:

  • Overweeg een dinner cruise op de wateren rondom Dokkum. Het geeft het team de kans om te ontspannen terwijl ze genieten van lekker eten en een mooie omgeving.
 6. Escape Room Dokkum:

  • Daag het team uit met een bezoek aan een escape room in Dokkum. Het is een leuke en uitdagende ervaring die de teambuilding kan versterken.
 7. Fietstocht door het Friese Landschap:

  • Huur fietsen en verken het prachtige Friese landschap rondom Dokkum. Het is een actieve en verfrissende manier om samen tijd door te brengen.
 8. Gastronomisch Diner in een Lokale Herberg:

  • Reserveer een tafel in een lokale herberg voor een gastronomisch diner. Proef de lokale keuken en geniet van een informele sfeer.

Ons aanbod in Dokkum:

Sloopkamer
Wat mag thuis niet maar wil je heel graag eens doen? Alles slopen natuurlijk! Treedt binnen in de Sloopkamer en gooien (/slopen) maar!
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Zorg ervoor dat je de voorkeuren en interesses van het team in overweging neemt bij het plannen van het bedrijfsuitje. Het belangrijkste is om een evenwicht te vinden tussen plezier, teambuilding en ontspanning.