Bedrijfsuitje

Originele bedrijfsuitjes in Amersfoort

Amersfoort biedt diverse mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje.

Hier zijn enkele ideeën die je kunt overwegen:

 1. Historische stadswandeling:

  • Verken het historische centrum van Amersfoort met een stadsgids. Leer meer over de rijke geschiedenis, bekijk historische gebouwen en ontdek de sfeervolle pleinen.
 2. Escape room:

  • Test de teambuildingvaardigheden van je collega’s door een bezoek aan een escape room. Werk samen om puzzels op te lossen en binnen de tijd te ontsnappen.
 3. Workshop creatieve kunst:

  • Organiseer een creatieve workshop, zoals schilderen, keramiek maken of een andere kunstvorm. Het bevordert niet alleen de creativiteit, maar ook de samenwerking.
 4. Teambuilding op de Koppelpoort:

  • Kies voor een teambuildingactiviteit bij de iconische Koppelpoort. Denk aan teamspellen, uitdagingen of zelfs een picknick in de omgeving.
 5. Rondvaart door de grachten:

  • Geniet van Amersfoort vanaf het water met een rondvaart door de grachten. Het biedt een ontspannen manier om de stad te bewonderen.
 6. Culinaire ontdekkingstocht:

  • Organiseer een culinaire tour langs diverse eetgelegenheden in Amersfoort. Proef lokale specialiteiten en geniet van de diverse keukens.
 7. Sportieve activiteiten:

  • Huur een sportzaal en organiseer een toernooi voor sporten zoals bowlen, minigolf, of een andere favoriete sport van het team.
 8. Historische escape game:

  • Combineer geschiedenis en avontuur door een historische escape game te spelen. Los raadsels op die gerelateerd zijn aan de geschiedenis van Amersfoort.
 9. Bierproeverij:

  • Bezoek een lokale brouwerij voor een bierproeverij. Leer meer over het brouwproces en geniet van verschillende biersoorten.
 10. Teambuilding op de hei:

  • Als je de natuur wilt opzoeken, overweeg dan een teambuildingdag op de nabijgelegen Utrechtse Heuvelrug. Activiteiten zoals een survivalparcours of een GPS-speurtocht kunnen de teamspirit vergroten.

Bij het plannen van het bedrijfsuitje is het belangrijk om rekening te houden met de interesses en behoeften van het team. Kies activiteiten die passen bij de bedrijfscultuur en de teamdynamiek bevorderen.

Hier zijn enkele suggesties voor bedrijfsuitjes in Amersfoort:

Speurtocht door de stad
Los de leukste raadsels op en beantwoord vragen over de stad tijdens deze spannende speurtocht door de stad.
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje
HELP, de Directeur is ontvoerd! Alles draait om dat ene filmpje…….
4,8
Rated 4,8 out of 5
4,8 van 5 sterren (op basis van 5 reviews)
Uitstekend80%
Heel goed20%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%