Bedrijfsuitje

Originele bedrijfsuitjes in Alkmaar

Als je op zoek bent naar ideeën voor een bedrijfsuitje in Alkmaar, zijn er tal van activiteiten en locaties die je kunt overwegen.

Hier zijn enkele suggesties:

 1. Stadswandeling met gids:

  • Verken het historische centrum van Alkmaar met een lokale gids. Ontdek de beroemde kaasmarkt, sfeervolle grachten en historische gebouwen.
 2. Kaasproeverij:

  • Aangezien Alkmaar bekend staat om zijn kaas, kun je een kaasproeverij organiseren. Bezoek een kaasboerderij of kaaswinkel voor een informatieve en smakelijke ervaring.
 3. Culinaire tour:

  • Organiseer een culinaire tour langs de diverse eetgelegenheden in Alkmaar. Proef lokale specialiteiten en geniet van de diverse keukens.
 4. Escape room:

  • Breng het team samen voor een uitdagende en leuke ervaring in een escape room. Het zal de samenwerking en communicatie tussen teamleden bevorderen.
 5. Rondvaart door de grachten:

  • Ontdek Alkmaar vanaf het water door een rondvaart te maken door de schilderachtige grachten. Het biedt een ontspannen manier om de stad te bekijken.
 6. Workshop:

  • Overweeg het organiseren van een creatieve workshop, zoals een schilderworkshop, kookles of een teambuildingactiviteit. Dit kan de teamgeest versterken en nieuwe vaardigheden introduceren.
 7. Sportieve activiteiten:

  • Huur een sportzaal en organiseer een toernooi voor sporten zoals bowling, jeu de boules, of zelfs een kleine voetbalcompetitie.
 8. Teambuilding op het strand:

  • Als het weer het toelaat, kun je een dag aan het strand plannen met activiteiten zoals beachvolleybal, strandwandelingen en picknicken.
 9. Historische rondleidingen:

  • Ontdek de geschiedenis van Alkmaar door deel te nemen aan een historische rondleiding. Dit kan zowel leerzaam als vermakelijk zijn.
 10. Bierproeverij:

  • Voor de liefhebbers van bier is een bierproeverij een uitstekende optie. Bezoek een lokale brouwerij en ontdek verschillende biersoorten.

Bij het plannen van het bedrijfsuitje is het belangrijk om rekening te houden met de interesses en voorkeuren van het team. Kies activiteiten die de teamdynamiek verbeteren en zorgen voor een positieve en ontspannen sfeer.

Hier zijn enkele suggesties voor bedrijfsuitjes in Alkmaar :

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje
HELP, de Directeur is ontvoerd! Alles draait om dat ene filmpje…….
4,8
Rated 4,8 out of 5
4,8 van 5 sterren (op basis van 5 reviews)
Uitstekend80%
Heel goed20%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Speurtocht door de stad
Los de leukste raadsels op en beantwoord vragen over de stad tijdens deze spannende speurtocht door de stad.
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%