Bedrijfsfeesten op Maat

Ben je op zoek naar een op maat gesneden bedrijfsfeestje? Wij gaan vol enthousiasme aan de slag met het samenstellen van het perfecte feestje!

Bedrijfsfeest op maat

Op maat gesneden bedrijfsfeesten organiseren is onze specialiteit. Of je nu met 15 of 1500
personen komt, wij zorgen ervoor dat het één groot feest wordt!

Ben je op zoek naar een actief bedrijfsfeestje vol teambuilding, een creatief bedrijfsuitje vol
gezelligheid, of een geheel verzorgd dagprogramma waarbij het aan niks ontbreekt? Wij gaan
vol enthousiasme aan de slag!
Willen jullie bijvoorbeeld met het hele bedrijf een dagje naar Amsterdam? En dan heerlijk genieten van een bedrijfsuitje vol lekker eten, drinken, kunst en cultuur? Dan is onze Floating Dinner misschien wel de perfecte activiteit. Tijdens deze culinaire ontdekkingstocht varen jullie van de ene verbazing in de andere. Zo varen jullie onder begeleiding van een privé gids naar drie verschillende restaurantjes in de Amsterdamse binnenstad, op deze manier zie je Amsterdam op een hele andere manier.

Dus Ga maar lekker achterover zitten en geniet van al het moois dat je tijdens deze vaartocht passeert.
Ook kunnen jullie ervoor kiezen om deze floating dinner te combineren met een bijzondere stadswandeling of een gezellige fietstour.
Houden jullie meer van Quizzen? Dat komt goed uit! Onze Speldiners zijn in heel Nederland te reserveren. Ga bijvoorbeeld samen met je collega’s helemaal uit je bol met onze Foute Popquiz. De Foute Popquiz is een feest der herkenning en zit vol met gouwe ouwe en hits van nu maar natuurlijk wel allemaal lekker fout.
Of hebben jullie juist zin in een avondje vol spanning en speurwerk? Dan is het Moorddiner zeker een aanrader. Een onbezorgd avondje uit komt plotsklaps ten einde wanneer onze rechercheurs op bezoek komen en vertellen dat er een moord is gepleegd. En dat de dader een van jullie is. Is dat even schrikken! Weten jullie de dader te ontmaskeren en zo deze zaak op te lossen?

Maar ook als je op zoek bent naar een geheel verzorgd dagprogramma of een heel weekend weg helpen wij je graag persoonlijk met het samenstellen van een onvergetelijk bedrijfsfeest.

Bezoek de website: Bedrijfsfeest op maat