Bedrijfsuitje

Een beauty bedrijfsuitje kan een geweldige manier zijn om je team te verwennen en te ontspannen. Hier zijn enkele ideeën voor een beauty-georiënteerd bedrijfsuitje:

 1. Spa-dag:

  • Organiseer een dag in een luxe spa voor het hele team. Dit kan massages, gezichtsbehandelingen, mani-pedi’s en andere spa-activiteiten omvatten.
 2. Beauty Workshop:

  • Huur een professionele visagist of schoonheidsspecialist in om een workshop te geven. Dit kan make-uplessen, huidverzorgingsadvies of zelfs haarstyling omvatten.
 3. Wellness Retreat:

  • Overweeg een weekend wellness retreat waar het team kan deelnemen aan yoga, meditatie en diverse wellnessactiviteiten.
 4. Manicure/Pedicure Party:

  • Organiseer een manicure- en pedicureparty in een nagelsalon. Het team kan genieten van ontspannende behandelingen en tegelijkertijd samen tijd doorbrengen.
 5. Salon-ervaring:

  • Boek een privé-ervaring in een schoonheidssalon voor het hele team. Dit kan gezichtsbehandelingen, massages en andere behandelingen omvatten.
 6. Make-up Challenge:

  • Organiseer een leuke make-upwedstrijd of uitdaging binnen het team. Laat collega’s elkaars make-up doen en beloon creativiteit.
 7. Ontspanningsmassages:

  • Huur masseurs in voor een dag op kantoor. Medewerkers kunnen korte ontspanningsmassages krijgen om stress te verminderen.
 8. Gezonde Voeding en Schoonheid:

  • Combineer gezond eten met schoonheidsadvies. Denk aan het inhuren van een voedingsdeskundige en een schoonheidsexpert om het team te informeren over voeding en huidverzorging.
 9. Yoga en Schoonheid:

  • Organiseer een dag met yoga en schoonheidsbehandelingen. Yoga helpt niet alleen bij ontspanning, maar bevordert ook een gezonde levensstijl.
 10. Parfumworkshop:

 • Doe samen een parfumworkshop waar teamleden hun eigen parfum kunnen samenstellen. Dit kan een leuke en creatieve activiteit zijn.

Voordat je een beauty bedrijfsuitje plant, is het belangrijk om rekening te houden met de voorkeuren en behoeften van je teamleden. Zorg ervoor dat de activiteiten geschikt zijn voor iedereen en dat er voldoende variatie is om aan verschillende interesses te voldoen.

Hieronder vindt je een aantal suggesties:

Teambuilding
Boogschietbanen, kano-routes, en uitdagingen als lopende brug, junglebrug en waterswing. Een teamuitje vol plezier en ontspanning
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Workshop burlesque
Vier jullie vrouwelijkheid met de workshop Burlesque en stap in de wondere wereld van deze dansstijl. Tijdens de Burlesque workshop leren jij en je vriendinnen op sensuele wijze te dansen en te verleiden.
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%