Actief bedrijfsuitje: uitdaging en plezier voor jong en oud.

Een actief bedrijfsuitje van SEC Survival Almere is spannend, sportief en uitdagend, maar plezier staat altijd voorop! Van boogschiet workshop tot volledig all-in arrangement met eten en drinken.

Actief bedrijfsuitje: uitdaging en plezier voor jong en oud.
Outdoorplezier voor iedereen

Voor jong en oud op alle dagen van het jaar biedt SEC Survivals sportieve ontspanning. Het outdoorprogramma is voor iedereen toegankelijk, plezier staat voorop.

Activiteiten op maat

Houdt u van een ontspannen activiteit kies dan voor boerengolf of boogschieten. Wilt u een beetje spanning dan is paintball wat voor u. Een survival is heerlijk sportief, met hindernisbanen, waterswing, camotunnels, apenswing en veel meer.

Er is meer keus: kanovaren, zeskamp, low-rope parcours, steppen, vlotvaren, highrope klimmen. Bovendien kunt u activiteiten prima combineren.

En met de all-in arrangementen biedt Outdoorpark SEC Survivals een volledig verzorgde dag. Dit is inclusief speelse en sportieve activiteiten, eten en drinken en vermaak voor iedereen.

Teamuitje vol plezier, sport en avontuur

Outdoorpark SEC Survivals Almere biedt survivals, paintball, kanovaren, vlotvaren, boogschieten, boerengolf, zeskampen, hindernisbanen en nog veel meer. Ook worden teambuildingsprogramma`s aangeboden. U bepaalt zelf het thema, bijvoorbeeld kennismaken, samenwerken, communiceren of vertrouwen ontwikkelen.

Van bedrijfs-uitje naar bedrijfs-feest!

Na de inspanning kunt u gezellig met een drankje napraten in de sfeervolle Pandahut of op het ruime terras. Er zijn diverse lekkere opties voor het eten: koffie met gebak, lunch, een gezellige borrel met hapjes, verschillende soorten barbecues (ook vegetarisch en halal), of een heerlijk stamppotbuffet. Zo wordt het echt een feestelijk bedrijfsuitje!

Outdoorpark SEC Survival Almere

Sinds 1994 worden avontuurlijke groeps- en teamactiviteiten georganiseerd. Daarbij staan plezier en samenwerking centraal. Je kan voor alle actieve uitjes bij SEC Survival Almere terecht: familieuitje, schoolreisje, bedrijfsfeest, kinderfeestje, vrijgezellenfeest en teambuilding activiteiten. SEC Survivals is gevestigd in boswachterij Almeerderhout, Almere, met een eigen outdoorpark van 60.000 m2. SEC Survivals is goed bereikbaar. Het ligt dicht bij de A6 en A27 gelegen en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

ninja_form id=17]

Bezoek de website: www.sec-survivals.nl/groep/bedrijven

Geef een reactie