5 tips voor een leuk personeelsuitje

5 tips voor een leuk personeelsuitje

Het nieuwe jaar is goed op weg en we gaan weer richting het voorjaar. Een goed moment om alle koppen bij elkaar te steken en te kijken hoe de eerste weken is gegaan. We zijn op de werk vloer natuurlijk elke dag druk om alles te regelen voor de klanten. Maar hoe leer je elkaar dan echt kennen om in een team goed te kunnen functioneren? Een leuk personeelsuitje kan voor de echte teambuilding zorgen. In deze blog gaan we dan ook een aantal tips geven voor leuke personeelsuitjes.

  1. Voetbalfabriek

Hou jij wel van een beetje competitie dan is een personeelsuitje naar de Voetbalfabriek geen slecht idee. Hier kan je 2,5 uur lang allemaal verschillende voetbalactiviteiten doen samen met je collega’s. Van voetgolf tot voetbaldarts, allemaal andere voetbalspellen waar jij je collega’s kan uitdagen.

  1. Business Game

Bij Business Game ga je aan de slag in teams. Met fictieve team moet je voor elke uitdaging een nieuwe oplossing vinden waarna je steeds op een hoger niveau komt. Op deze manier leer je de kwaliteiten van de verschillende collega’s kennen. En zal je erachter komen wie op welke manier reageert in een bepaalde situatie. Een leuk personeelsuitje om elkaars kwaliteiten beter te leren kennen.

  1. Segway tour

Is jouw bedrijf in een grote stad zoals Amsterdam? En komen jouw medewerkers dagelijks van allemaal verschillende dagen plekken in het land afgereisd naar het bedrijf? Dan kan het leuk zijn om als personeelsuitje een segway tour door de stad heen te doen. Tijdens de werktijden is er natuurlijk geen tijd om op onderzoek uit te gaan in de stad. Dus een segway tour als een uitje kan dan de perfecte methode zijn om wat meer over de stad te leren waar jullie met z’n alle werken.

  1. Car Smash

Zit iedereen in het kantoor altijd alleen maar achter zijn computer? En is het vaak ongelofelijk druk waardoor er stress ontstaat bij meerdere collega’s. Dan kan dit een leuke actieve activiteit zijn. Sla al je frustratie en stress eruit met Car Smash. Hier kan je je helemaal laten gaan met een hamer op auto’s. Aan het eind van de dag hoeft er niks meer over te zijn van de auto. Je kan helemaal losgaan en alles loslaten. 

  1. Een quiz met een BBQ

Wil je er niet te ver op uit gaan met z’n alle? Dan kan je een leuke quiz bedenken op de zaak om iedereen in teams aan het denken te zetten. Zorg dat er aan het eind van de quiz iets te winnen valt zodat iedereen fanatiek mee blijft doen. En sluit de dag af met een lekkere BBQ.