4D Virtual Reality

Duik samen met jouw collega’s in de wereld van 4D Virtual Reality en ervaar meeslepende digitale experiences.

Probeer te ontspannen uit jouw kantoor, race de snelste rondetijden in een van onze bewegende racesimulatoren of schiet op zombies.

Virtual Reality behoort tot de meest innovatieve en snelst groeiende technologieën ter wereld. Je hoeft niet langer films via een scherm te bekijken of te vrezen voor jouw leven in een racewagen. Met Virtual Reality komt de ervaring veilig naar jou toe maar heb je toch het gevoel dat je volledig opgaat in de digitale wereld. Immersive in Almere-buiten biedt als eerste van Nederland Full Motion (4D) Virtual Reality Experiences aan voor bedrijfsfeesten. Ervaar samen met jouw collega’s, partners of anderen de meeslepende mogelijkheden van ‘s werelds leukste technologie.

Duik in een van de twee bewegende racesimulatoren en kies uit 160 racewagens & formule1 auto’s of meer dan 20 verschillende circuits. Neem plaats in de racestoel, doe de bril op en scheur op SPA francorchamps, Zandvoort of een van de andere circuits. Wij houden een scoreboard bij zodat jullie zelf kunnen uitvechten wie de snelste werknemer van het bedrijf is. Naast de bewegende VR racesimulatoren hebben wij ook een Virtual Reality Playbooth. Spring, kruip en kijk om je heen in VR. Schiet op zombies, los puzzels op om te ontsnappen uit kantoor of spring van een kantoorgebouw af in Virtual Reality.

Ons Experience Center bedraagt over 100 vierkante meter speelruimte en hierdoor kunnen er drie personen tegelijk een 4D Virtual Reality Experience beleven. Onze VR-experts zullen ervoor zorgen dat jullie begeleid worden tijdens de experiences. Borrelhapjes, frisdranken, cateringen of andere aanvragen kunnen in overleg bepaald worden. Afhankelijk van de dagplanning kunnen wij 25-35 personen ontvangen per 2 uur.

 

Voor de racesimulatoren gelden wel een aantal voorwaarden:

  • Geen verleden met epilepsie of wagenziekte
  • Je moet een relatief slank postuur hebben om in de racestoel te passen

Vanaf €32,50 p.p. met 20 minuten speeltijd p.p.

Bezoek de website: www.immersive.nl

Geef een reactie